LED

Lineær

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696522516/8718696522516_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  LED

  Lineær

  Holdbar LED med spredningsvinkel på 300 grader

  Denne nyskapende lineære LED-pæren passer perfekt som erstatter av R7S-halogenpærer, og er langt mer energieffektiv. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 219,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LED Lineær

6, 5W (60 W), R7s, Hvit, Kan ikke dimmes 8718696522516 Finn lignende produkter

Holdbar LED med spredningsvinkel på 300 grader

Skap en energigivende atmosfære med klart hvitt lys

 • Lær om lys

  Lær om lys

  Fargetemperatur: Lys kan ha ulike fargetemperaturer. Disse er angitt i en enhet som kalles Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-verdi produserer et varmt og avslappende lys, mens de med en høyere Kelvin-verdi produserer et kjølig og mer energigivende lys. RA-indeks: Fargegjengivelsesindeksen (RA-indeks) brukes til å beskrive effekten en lyskilde har på fargers fremtoning. Naturlig sollys har en RA-indeks på 100. RA-indeksen til Philips LED-lyskilder er alltid høyere enn 80, noe som sikrer at fargene vises som ekte og naturlige.

 • Kjølig, energigivende lys

  Kjølig, energigivende lys

  Denne lyskilden har en fargetemperatur på 3000 K og gir deg et kjølig og energigivende lys som er perfekt for å skape en innbydende stemning når du skal ha besøk av venner eller slappe av med en bok.

 • Øyeblikkelig lys når den slås på

  Øyeblikkelig lys når den slås på

  Ingen grunn til å vente: Philips LED gir full lyseffekt umiddelbart når de blir slått på. Det er ingen sakte oppstart eller venting.

 • Lang levetid – varer i opptil 15 år

  Lang levetid – varer i opptil 15 år

  Med en levetid på opptil 15 000 timer slipper du maset med å skifte lyspærer ofte, og du kan nyte en perfekt belysningsløsning i mer enn 15 år.

 • Bra for planeten og kontoen

  Bra for planeten og kontoen

  LED-teknologi sparer opptil 80 % energi sammenlignet med vanlige lyspærer, og du sparer penger år etter år. Den bidrar også til å ta vare på miljøet.

 • Ingen UV eller infrarød

  Ingen UV eller infrarød

  Lyskilden har ingen infrarød komponent, så den avgir ikke varme. Det er heller ingen ultrafiolett komponent i denne lampen. Dette gjør at denne lampen ikke bleker stoffer og andre elementer.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i