LED

Mignon

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696485460/8718696485460_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  LED

  Mignon

  Varmhvitt lys, like god lyskvalitet

  Philips LED-mignoner har vakkert varmhvitt lys, svært lang levetid og gir umiddelbare og betydelige energibesparelser. Med en stilren og elegant utførelse er denne lyskilden den perfekte erstatningen for glødepærer. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 105,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LED Mignon

5, 5W (40 W), E14, Varmhvit, Kan ikke dimmes 8718696485460 Finn lignende produkter

Varmhvitt lys, like god lyskvalitet

Skap en varm og innbydende stemning

 • Lær om lys

  Lær om lys

  Fargetemperatur: Lys kan ha ulike fargetemperaturer. Disse er angitt i en enhet som kalles Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-verdi produserer et varmt og avslappende lys, mens de med en høyere Kelvin-verdi produserer et kjølig og mer energigivende lys. RA-indeks: Fargegjengivelsesindeksen (RA-indeks) brukes til å beskrive effekten en lyskilde har på fargers fremtoning. Naturlig sollys har en RA-indeks på 100. RA-indeksen til Philips LED-lyskilder er alltid høyere enn 80, noe som sikrer at fargene vises som ekte og naturlige.

 • Det samme varmhvite lyset som fra glødepærer

  Det samme varmhvite lyset som fra glødepærer

  Denne lyskilden har en fargetemperatur på 2700 K og gir deg en varm, rolig atmosfære som er perfekt for avslapping. Denne lampen på 2700 K er perfekt for belysningsdesign i hjemmet

 • Enkel LED til daglig bruk

  Enkel LED til daglig bruk

  LED til daglig bruk fra Philips er den perfekte lyskilden som dekker grunnleggende belysningsbehov. Den gir det vakre lyset og den pålitelige ytelsen du forventer fra LED-en, til en overkommelig pris.

 • Lignende form og størrelse som halogenmignon

  Lignende form og størrelse som halogenmignon

  Med den vakre designen og de velkjente formene er dette en moderne, energibesparende standard LED-mignon. Den perfekte bærekraftige erstatningen for tradisjonelle halogenmignoner.

 • Øyeblikkelig lys når den slås på

  Øyeblikkelig lys når den slås på

  Ingen grunn til å vente: Philips LED gir full lyseffekt umiddelbart når de blir slått på. Det er ingen sakte oppstart eller venting.

 • Lang levetid – varer i opptil 15 år

  Lang levetid – varer i opptil 15 år

  Med en levetid på opptil 15 000 timer slipper du maset med å skifte lyspærer ofte, og du kan nyte en perfekt belysningsløsning i mer enn 15 år.

 • Bra for planeten og kontoen

  Bra for planeten og kontoen

  LED-teknologi sparer opptil 80 % energi sammenlignet med vanlige lyspærer, og du sparer penger år etter år. Den bidrar også til å ta vare på miljøet.

 • Ingen UV eller infrarød

  Ingen UV eller infrarød

  Lyskilden har ingen infrarød komponent, så den avgir ikke varme. Det er heller ingen ultrafiolett komponent i denne lampen. Dette gjør at denne lampen ikke bleker stoffer og andre elementer.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i