White and color ambiance Startpakke E27

  White and color ambiance Startpakke E27

  Ubegrensede muligheter

  Kom i gang med startsettet for Philips hue med hvit og farget stemning og opplev hvitt og farget lys av høy kvalitet som gir deg ubegrensede muligheter. Se alle fordeler

 • Ubegrensede muligheter

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hue White and color ambiance Startpakke E27

Startpakke, E27 8718696461532 Finn lignende produkter

Ubegrensede muligheter

Tilpasset livet ditt

 • Lek deg med lys og velg mellom 16 millioner farger

  Lek deg med lys og velg mellom 16 millioner farger

  Lek deg med lys og velg mellom 16 millioner farger i hue-appen slik at lyset passer til humøret ditt. Bruk et favorittbilde og gjenopplev de spesielle øyeblikkene med livlig lys. Lagre lysinnstillingene du liker best, og få dem når du vil med ett tastetrykk.

 • Synkroniser Philips hue-lyskilder med filmer og musikk

  Synkroniser Philips hue-lyskilder med filmer og musikk

  Utvid TV-opplevelsen til hele rommet, eller ta spillopplevelsen til et nytt nivå. Last ned en tredjeparts app og oppdag de fantastiske tingene du kan gjøre med Philips hue. Eller så kan du synkronisere lyset til favorittmusikken din og få det meste ut av den. Du kan forvandle ethvert rom til et dansegulv og se hvordan lysene reagerer på musikken, laste ned en av tredjepartsappene og sette i gang festen med Philips hue.

 • Varmhvitt til kjølig og klart dagslys

  Varmhvitt til kjølig og klart dagslys

  Angi riktig stemning med en rekke flotte og naturlige hvite lys. Bruk appen til å stille inn alle nyanser av hvitt lys, fra kjølig energigivende dagslys til beroligende varmhvitt lys. Ta kontrollen og angi stemningen. Ikke for lyst. Ikke for mørkt. Akkurat passe.

 • Du kan få energi av, konsentrere deg bedre, lese og slappe av med lys

  Du kan få energi av, konsentrere deg bedre, lese og slappe av med lys

  Lys påvirker humør, oppførsel, årvåkenhet og rutiner. Gjennom appen kan du stille inn lysene tilpasset øyeblikkene dine. Philips Hue gir deg lys som øker energinivået, lys når du skal konsentrere deg, leselys og beroligende lys. Få øyeblikk kan du glede deg over, ved å tilpasse lyset til de daglige rutinene dine. Føl forskjellen. Føl deg bedre.

 • Våkne forsiktig til en personlig soloppgang

  Våkne forsiktig til en personlig soloppgang

  Du kan forenkle soverutinene dine og våkne på en forsiktig måte for å få en god start på dagen. Philips Hue hjelper du stå opp på en god måte. Den økende lysintensiteten gir deg følelsen av å våkne på en naturlig måte med sollys – i stedet for den slitsomme vekkingen en alarm gir.

 • Kontroller lyset uansett hvor du er

  Kontroller lyset uansett hvor du er

  Du kan kontrollere lyset uansett hvor du er. Kontroller om du har glemt å slå av lysene av før du dro, og slå dem på hvis du arbeider sent. Med geofencing-teknologi kan lysene slås på rett før du kommer hjem eller slå seg av automatisk når du drar fra hjemmet. Det handler om å gjøre livet enklere, og at du har kontrollen med smarte og nyttige løsninger.

 • Angi lystidspunkter for enkel hjemmeautomatisering

  Angi lystidspunkter for enkel hjemmeautomatisering

  Philips hue kan få det til å virke som om noen er hjemme selv om alle er borte, ved hjelp av tidspunktsfunksjonen i Philips Hue-appen. Angi lysene til å slå seg på på et forhåndsinnstilt tidspunkt, slik at lysene er på når du kommer hjem. Du kan til og med angi at forskjellige rom skal lyse opp til forskjellige tidspunkt. Og du kan selvfølgelig la lampene slås av gradvis om kvelden, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at du har latt noen lyskilder stå på.

 • Kontroller lysene på din måte

  Kontroller lysene på din måte

  Koble Philips Hue-lyskildene til broen og oppdag alle mulighetene du får. Kontroller lyskildene fra smarttelefonen eller nettbrettet via Philips Hue-appen, eller legg til brytere på systemet for å aktivere belysningen. Angi tidsinnstillinger, varsler, alarmer og mer for å få en fullstendig Philips Hue-opplevelse.

 • Koble til opptil 50 Philips hue-lyskilder

  Koble til opptil 50 Philips hue-lyskilder

  Du kan koble til opptil 50 lyskilder og ti tilbehør til Philips hue-broen (følger med). Du begynner enkelt med noen av de tilgjengelige startpakkene og legger til flere Philips hue-produkter. Du kan styre lysene med et tastetrykk via den intuitive Philips hue-appen til iOS- og Android-smartenheter. Philips hue er basert på ZigBee-teknologien, en strømbesparende, trygg og sikker måte å kontrollere lysene på. Nye funksjoner og forbedringer legges kontinuerlig til systemet. Oppdateringer av både programvaren og fastvaren gjøres trådløst og enkelt direkte til Philips hue-produktet.

 • Kompatibel med Eple HomeKit-teknologi

  Kompatibel med Eple HomeKit-teknologi

  Philips hue hvit og farget stemning-startpakken er kompatibel med Apple HomeKit-teknologien. Spør Siri om å slå på eller dempe lyset eller bruke en forhåndsinnstilling uten at du må trykke på noen knapper. Via tredjepartsapper du kan til og med koble lysene til andre Apple HomeKit-aktiverte enheter.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i