LED

Illum/krone

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696454718/8718696454718_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  LED

  Illum/krone

  La hjemmet ditt stråle

  Klar Philips LED-Luster/-krone gir en vakker og strålende lyseffekt og har en svært lang levetid. Denne lyskilden er vakker både av og på og passer perfekt til lysekronearmaturer med små holdere. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 49,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LED Illum/krone

4 W (25 W), E14, Varmhvit, Kan ikke dimmes 8718696454718 Finn lignende produkter

La hjemmet ditt stråle

Strålende lys for en varm og innbydende stemning

 • Lær om lys

  Lær om lys

  Fargetemperatur: Lys kan ha ulike fargetemperaturer. Disse er angitt i en enhet som kalles Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-verdi produserer et varmt og avslappende lys, mens de med en høyere Kelvin-verdi produserer et kjølig og mer energigivende lys. RA-indeks: Fargegjengivelsesindeksen (RA-indeks) brukes til å beskrive effekten en lyskilde har på fargers fremtoning. Naturlig sollys har en RA-indeks på 100. RA-indeksen til Philips LED-lyskilder er alltid høyere enn 80, noe som sikrer at fargene vises som ekte og naturlige.

 • Det samme varmhvite lyset som fra glødepærer

  Det samme varmhvite lyset som fra glødepærer

  Denne lyskilden har en fargetemperatur på 2700 K og gir deg en varm, rolig atmosfære som er perfekt for avslapping. Denne lampen på 2700 K er perfekt for belysningsdesign i hjemmet

 • Spesiell optisk design som skaper en glitrende lyseffekt

  Spesiell optisk design som skaper en glitrende lyseffekt

  Denne dekorative lyskilden, med sin klare og elegante design og nyskapende LED-teknologi, produserer en varm og strålende lyseffekt som skaper en koselig stemning hjemme.

 • Lang levetid – varer i opptil 15 år

  Lang levetid – varer i opptil 15 år

  Med en levetid på opptil 15 000 timer slipper du maset med å skifte lyspærer ofte, og du kan nyte en perfekt belysningsløsning i mer enn 15 år.

 • Bra for planeten og kontoen

  Bra for planeten og kontoen

  LED-teknologi sparer opptil 80 % energi sammenlignet med vanlige lyspærer, og du sparer penger år etter år. Den bidrar også til å ta vare på miljøet.

 • Perfekt for dekorative armaturer

  Perfekt for dekorative armaturer

  Moderne belysning i Philips LED-illum/krone for bruk i dekorative armaturer, slik som i lysekroner, takvifter, sminkespeilbelysning og stolpelamper.

 • Ingen UV eller infrarød

  Ingen UV eller infrarød

  Lyskilden har ingen infrarød komponent, så den avgir ikke varme. Det er heller ingen ultrafiolett komponent i denne lampen. Dette gjør at denne lampen ikke bleker stoffer og andre elementer.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i