White Én lyspære E27

  White Én lyspære E27

  Du har full kontroll

  Sett inn en hvit Philips hue-lyskilde i Philips hue-systemet, og få hvitt lys av høy kvalitet som du kan dimme sømløst. Koble systemet til Philips hue-broen og styr lyset med smarttelefonen eller nettbrettet. Se alle fordeler

 • Du har full kontroll

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hue White Én lyspære E27

Én lyspære, E27 8718696449639 Finn lignende produkter

Du har full kontroll

 • Kontroller lyset uansett hvor du er

  Kontroller lyset uansett hvor du er

  Du kan kontrollere lyset uansett hvor du er. Kontroller om du har glemt å slå av lysene av før du dro, og slå dem på hvis du arbeider sent. Med geofencing-teknologi kan lysene slås på rett før du kommer hjem eller slå seg av automatisk når du drar fra hjemmet. Det handler om å gjøre livet enklere, og at du har kontrollen med smarte og nyttige løsninger.

 • Garantert jevn trådløs dimming

  Garantert jevn trådløs dimming

  Opplev garantert jevn dimming med Philips Hue. Ikke for lyst, ikke for mørkt – men akkurat passe. Du trenger ikke ledninger, en elektriker eller å installere.

 • Angi lystidspunkter for enkel hjemmeautomatisering

  Angi lystidspunkter for enkel hjemmeautomatisering

  Philips hue kan få det til å virke som om noen er hjemme selv om alle er borte, ved hjelp av tidspunktsfunksjonen i Philips Hue-appen. Angi lysene til å slå seg på på et forhåndsinnstilt tidspunkt, slik at lysene er på når du kommer hjem. Du kan til og med angi at forskjellige rom skal lyse opp til forskjellige tidspunkt. Og du kan selvfølgelig la lampene slås av gradvis om kvelden, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at du har latt noen lyskilder stå på.

 • Kontroller lysene på din måte

  Kontroller lysene på din måte

  Koble Philips Hue-lyskildene til broen og oppdag alle mulighetene du får. Kontroller lyskildene fra smarttelefonen eller nettbrettet via Philips Hue-appen, eller legg til brytere på systemet for å aktivere belysningen. Angi tidsinnstillinger, varsler, alarmer og mer for å få en fullstendig Philips Hue-opplevelse.

 • Koble til opptil 50 Philips hue-lyskilder

  Koble til opptil 50 Philips hue-lyskilder

  Du kan koble til opptil 50 lyskilder og ti tilbehør til Philips hue-broen (følger med). Du begynner enkelt med noen av de tilgjengelige startpakkene og legger til flere Philips hue-produkter. Du kan styre lysene med et tastetrykk via den intuitive Philips hue-appen til iOS- og Android-smartenheter. Philips hue er basert på ZigBee-teknologien, en strømbesparende, trygg og sikker måte å kontrollere lysene på. Nye funksjoner og forbedringer legges kontinuerlig til systemet. Oppdateringer av både programvaren og fastvaren gjøres trådløst og enkelt direkte til Philips hue-produktet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i