LED

Kapsel

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696419182/8718696419182_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  LED

  Kapsel

  En kombinasjon av velkjent lys og nyskapende design

  Når du bytter til en LED-capsule fra Philips, bruker du opp til 90 % mindre strøm med det samme, uten at du får mindre lys eller dårlige lyskvalitet. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 69,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LED Kapsel

2 W (20 W), G4, Hvit, Kan ikke dimmes 8718696419182 Finn lignende produkter

En kombinasjon av velkjent lys og nyskapende design

Unngå strevet med å skifte capsules

 • Lær om lys

  Lær om lys

  Fargetemperatur: Lys kan ha ulike fargetemperaturer. Disse er angitt i en enhet som kalles Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-verdi produserer et varmt og avslappende lys, mens de med en høyere Kelvin-verdi produserer et kjølig og mer energigivende lys. RA-indeks: Fargegjengivelsesindeksen (RA-indeks) brukes til å beskrive effekten en lyskilde har på fargers fremtoning. Naturlig sollys har en RA-indeks på 100. RA-indeksen til Philips LED-lyskilder er alltid høyere enn 80, noe som sikrer at fargene vises som ekte og naturlige.

 • Kjølig, energigivende lys

  Kjølig, energigivende lys

  Denne lyskilden har en fargetemperatur på 3000 K og gir deg et kjølig og energigivende lys som er perfekt for å skape en innbydende stemning når du skal ha besøk av venner eller slappe av med en bok.

 • Lignende fasong og størrelse som halogenkapsler

  Lignende fasong og størrelse som halogenkapsler

  Med den vakre designen og de velkjente formene er dette en moderne LED-kapsel. Den perfekte bærekraftige erstatningen for tradisjonelle halogenkapsler.

 • Øyeblikkelig lys når den slås på

  Øyeblikkelig lys når den slås på

  Ingen grunn til å vente: Philips LED gir full lyseffekt umiddelbart når de blir slått på. Det er ingen sakte oppstart eller venting.

 • Lang levetid – varer i opptil 15 år

  Lang levetid – varer i opptil 15 år

  Med en levetid på opptil 15 000 timer slipper du maset med å skifte lyspærer ofte, og du kan nyte en perfekt belysningsløsning i mer enn 15 år.

 • Bra for planeten og kontoen

  Bra for planeten og kontoen

  LED-teknologi sparer opptil 80 % energi sammenlignet med vanlige lyspærer, og du sparer penger år etter år. Den bidrar også til å ta vare på miljøet.

 • Ingen UV eller infrarød

  Ingen UV eller infrarød

  Lyskilden har ingen infrarød komponent, så den avgir ikke varme. Det er heller ingen ultrafiolett komponent i denne lampen. Dette gjør at denne lampen ikke bleker stoffer og andre elementer.

 • Lys til alle

  Takket være den nyskapende, men klassiske utformingen eliminerer denne LED-pæren skyggen som normalt forekommer ved kanten av strålen. Resultatet? Naturlig, varmhvitt lys overalt.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i