Softone

Sparepære

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291681793/8718291681793_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Softone

  Sparepære

  Opplev mykere lys

  Denne energibesparende Philips Softone-lyspæren avgir et varmt og mykt lys som er behagelig for øynene. Den gjør det koselig. Med den ti år lange levetiden vil denne lyspæren med lavt forbruk sørge for at du sparer penger, samtidig som belysningen fremheves på en vakker måte. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Softone Sparepære

5 W (22 W), E27, Varm hvit, Kan ikke dimmes 8718291681793 Finn lignende produkter

Opplev mykere lys

Skap en varm og innbydende stemning

 • Ser ut som en standardpære

  Ser ut som en standardpære

  Denne lyspæren kombinerer energibesparende teknologi med et elegant, tradisjonelt utseende. Den er ideell for generell hjemmebelysning som fremhever belysningen din på en vakker måte.

 • Mykt lys som er behagelig for øynene

  Mykt lys som er behagelig for øynene

  Energibesparende lamper fra Philips Softone-serien er utformet for å gi et skånsomt, diffust lys, perfekt for generell belysning hjemme. Velg mellom forskjellige fargetemperaturer for å skape den stemningen du ønsker.

 • Sparer opptil 80 % energi

  Sparer opptil 80 % energi

  Denne sparepæren bruker opptil 80 % mindre energi enn tradisjonelle lyskilder, noe som gjør at du sparer penger på strømregningen og bidrar til å verne om miljøet.

 • Lang levetid - varer i opptil 10 år

  Lang levetid - varer i opptil 10 år

  Philips' energibesparende lyspærer er utformet for å vare. Med en levetid på opptil 10 år kan du unngå problemene og kostnadene forbundet med å skifte pære ofte, samtidig som du sparer energi år etter år.

Se alle spesifikasjoner
 • Det er lite sannsynlig at din helse vil bli påvirket i tilfelle lyskilden knuser. Hvis en lyskilde skulle knuse, må du lufte rommet i 30 minutter og fjerne delene, helst med hansker. Legg de i en lukket plastpose, og lever den til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Bruk ikke en støvsuger.
 • *Sparepærer skal behandles som spesialavfall. De må leveres til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Belysningsindustrien i Europa har opprettet en infrastruktur for resirkulering av kvikksølv, andre metaller, glass, osv.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i