Economy

Spiralformet sparepære

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291217091/8718291217091_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Economy

  Spiralformet sparepære

  Bruk litt, spar mye

  Denne Philips Economy-lyspæren er det alternativet som gir deg mest igjen for pengene når du trenger en energibesparende lyspære i kompakt design. Denne kompakte lyspæren varer i opptil seks år og sparer opptil 80 % energi og penger. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Economy Spiralformet sparepære

15 W (75 W), E27, Varm hvit, Kan ikke dimmes 8718291217091 Finn lignende produkter

Bruk litt, spar mye

Philips-kvalitet til en rimelig pris

 • Sparer opptil 80 % energi

  Sparer opptil 80 % energi

  Denne sparepæren bruker opptil 80 % mindre energi enn tradisjonelle lyskilder, noe som gjør at du sparer penger på strømregningen og bidrar til å verne om miljøet.

 • Lang levetid - varer i opptil seks år

  Lang levetid - varer i opptil seks år

  Philips' energibesparende lyspærer er utformet for å vare. Med en levetid på opptil seks år kan du unngå problemene og kostnadene forbundet med å skifte pære ofte, samtidig som du sparer energi år etter år.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

 • Det er lite sannsynlig at din helse vil bli påvirket i tilfelle lyskilden knuser. Hvis en lyskilde skulle knuse, må du lufte rommet i 30 minutter og fjerne delene, helst med hansker. Legg de i en lukket plastpose, og lever den til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Bruk ikke en støvsuger.
 • *Sparepærer skal behandles som spesialavfall. De må leveres til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Belysningsindustrien i Europa har opprettet en infrastruktur for resirkulering av kvikksølv, andre metaller, glass, osv.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i