Outdoor

Sparepære

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291177524/8718291177524_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Outdoor

  Sparepære

  Varig utendørsbelysning

  Denne energibesparende Philips-lyspæren til utendørsbruk avgir et varmt og mykt lys, og er utformet for å lyse opp hagen eller uteområdet på en vakker måte. Med levetiden på ti år vil denne lyspæren med lavt forbruk sørge for at du sparer penger dag etter dag. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Outdoor Sparepære

12 W (53 W), E27, Varm hvit, Kan ikke dimmes 8718291177524 Finn lignende produkter

Varig utendørsbelysning

Fungerer i temperaturer ned til -20 Celcius

 • Dekorativ utendørs lyskilde

  Dekorativ utendørs lyskilde

  Utendørsbelysning kan forbedre utseendet på hagen eller uteplassen ved å lyse opp spesielle elementer, lyse opp stier for ekstra sikkerhet, eller skape den rette stemningen for de minneverdig kveldene med venner og familie. Når produktet blir brukt i dekket belysning, fungerer denne lyspæren fra Philips selv under ekstreme forhold.

 • Sparer opptil 80 % energi

  Sparer opptil 80 % energi

  Denne sparepæren bruker opptil 80 % mindre energi enn tradisjonelle lyskilder, noe som gjør at du sparer penger på strømregningen og bidrar til å verne om miljøet.

 • Lang levetid - varer i opptil 10 år

  Lang levetid - varer i opptil 10 år

  Philips' energibesparende lyspærer er utformet for å vare. Med en levetid på opptil 10 år kan du unngå problemene og kostnadene forbundet med å skifte pære ofte, samtidig som du sparer energi år etter år.

Se alle spesifikasjoner
 • Det er lite sannsynlig at din helse vil bli påvirket i tilfelle lyskilden knuser. Hvis en lyskilde skulle knuse, må du lufte rommet i 30 minutter og fjerne delene, helst med hansker. Legg de i en lukket plastpose, og lever den til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Bruk ikke en støvsuger.
 • *Sparepærer skal behandles som spesialavfall. De må leveres til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Belysningsindustrien i Europa har opprettet en infrastruktur for resirkulering av kvikksølv, andre metaller, glass, osv.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i