Economy

Sparepære

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291145318/8718291145318_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Economy

  Sparepære

  Bruk litt, spar mye

  Denne Philips Economy-lyskilden er det alternativet som gir deg mest igjen for pengene når du trenger en energibesparende lyskilde i tradisjonell lampedesign. Denne kompakte lyskilden sparer opptil 80 % energi, og penger. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Economy Sparepære

8 W (38 W), E27-sokkel, Varm hvit 8718291145318 Finn lignende produkter

Bruk litt, spar mye

Philips-kvalitet til en rimelig pris

 • Ser ut som en standardpære

  Ser ut som en standardpære

  Denne lyspæren kombinerer energibesparende teknologi med et elegant, tradisjonelt utseende. Den er ideell for generell hjemmebelysning som fremhever belysningen din på en vakker måte.

 • Sparer opptil 80 % energi

  Sparer opptil 80 % energi

  Denne sparepæren bruker opptil 80 % mindre energi enn tradisjonelle lyskilder, noe som gjør at du sparer penger på strømregningen og bidrar til å verne om miljøet.

 • Lang levetid - varer i opptil seks år

  Lang levetid - varer i opptil seks år

  Philips' energibesparende lyspærer er utformet for å vare. Med en levetid på opptil seks år kan du unngå problemene og kostnadene forbundet med å skifte pære ofte, samtidig som du sparer energi år etter år.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

 • Det er lite sannsynlig at din helse vil bli påvirket i tilfelle lyskilden knuser. Hvis en lyskilde skulle knuse, må du lufte rommet i 30 minutter og fjerne delene, helst med hansker. Legg de i en lukket plastpose, og lever den til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Bruk ikke en støvsuger.
 • *Sparepærer skal behandles som spesialavfall. De må leveres til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Belysningsindustrien i Europa har opprettet en infrastruktur for resirkulering av kvikksølv, andre metaller, glass, osv.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i