Tornado

Spiralformet sparepære

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291117087/8718291117087_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Tornado

  Spiralformet sparepære

  Enestående lysstyrke og levende farger

  Energibesparende Philips Tornado-lyspærer gir en enestående lysstyrke og gjør fargene mer livlige. På grunn av den kompakte designen passer denne spirallyspæren så godt som overalt, samtidig som den gjør at du sparer både energi og penger i opptil ti år. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Tornado Spiralformet sparepære

8 W (45 W), E27, Varm hvit, Kan ikke dimmes 8718291117087 Finn lignende produkter

Enestående lysstyrke og levende farger

For en aktiv og energisk atmosfære

 • Enestående lysstyrke og effektivitet

  Enestående lysstyrke og effektivitet

  Økt lysstyrke betyr vanligvis økt energiforbruk. Men med Philips' energibesparende pærer kan du glede deg over klart og sterkt lys, samtidig som du sparer energi og penger. Perfekt for oppgavebelysning på (hjemme) kontorer og andre plasser som krever ekstra lysstyrke.

 • Sparer opptil 80 % energi

  Sparer opptil 80 % energi

  Denne sparepæren bruker opptil 80 % mindre energi enn tradisjonelle lyskilder, noe som gjør at du sparer penger på strømregningen og bidrar til å verne om miljøet.

 • Lang levetid - varer i opptil 10 år

  Lang levetid - varer i opptil 10 år

  Philips' energibesparende lyspærer er utformet for å vare. Med en levetid på opptil 10 år kan du unngå problemene og kostnadene forbundet med å skifte pære ofte, samtidig som du sparer energi år etter år.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

 • Det er lite sannsynlig at din helse vil bli påvirket i tilfelle lyskilden knuser. Hvis en lyskilde skulle knuse, må du lufte rommet i 30 minutter og fjerne delene, helst med hansker. Legg de i en lukket plastpose, og lever den til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Bruk ikke en støvsuger.
 • *Sparepærer skal behandles som spesialavfall. De må leveres til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Belysningsindustrien i Europa har opprettet en infrastruktur for resirkulering av kvikksølv, andre metaller, glass, osv.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i