Genie

Pinneformet sparepære

  Genie

  Pinneformet sparepære

  Lite, kraftig, vakkert lys

  Denne lyskilden fra Philips betaler for seg selv i løpet av det første året og fortsetter å redusere regningen etter det. Den er liten nok til å få plass overalt hvor du trenger ekstra godt lys. Det er ikke rart at dette er den mest solgte energisparende lyskilden i Europa! Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Genie Pinneformet sparepære

14 W, Varm hvit, E27-sokkel 871150080120310 Finn lignende produkter

Lite, kraftig, vakkert lys

Økonomisk lys av høy kvalitet med kompakt design

 • Sparer deg penger og opptil 80 % energi

  Denne lyskilden sparer deg penger og opptil 80 % energi sammenlignet med en standard lyskilde. Den betaler for seg selv og sparer deg penger år etter år. Så reduser strømregningen nå.

Se alle spesifikasjoner
 • Det er lite sannsynlig at din helse vil bli påvirket i tilfelle lyskilden knuser. Hvis en lyskilde skulle knuse, må du lufte rommet i 30 minutter og fjerne delene, helst med hansker. Legg de i en lukket plastpose, og lever den til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Bruk ikke en støvsuger.
 • *Sparepærer skal behandles som spesialavfall. De må leveres til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Belysningsindustrien i Europa har opprettet en infrastruktur for resirkulering av kvikksølv, andre metaller, glass, o.s.v.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i