Genie

Pinneformet sparepære

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8711500801197/8711500801197_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Genie

  Pinneformet sparepære

  Lite, kraftig, vakkert lys

  Denne energibesparende Philips-lyspæren betaler for seg selv det første året og fortsetter å redusere strømregninger lenge etterpå. Den er liten nok til å passe i de fleste belysninger, og avgir varmt, hvitt lys fra hvor som helst i hjemmet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Genie Pinneformet sparepære

11 W (50 W), E27, Varm hvit, Kan ikke dimmes 8711500801197 Finn lignende produkter

Lite, kraftig, vakkert lys

Klart, kompakt lys av høy kvalitet

 • Sterkt lys i kompakt design

  Sterkt lys i kompakt design

  Denne Philips-energisparepæren er liten nok til å passe perfekt der du trenger ekstra sterkt lys hjemme. Ideell for for små armaturer.

 • Sparer opptil 80 % energi

  Sparer opptil 80 % energi

  Denne sparepæren bruker opptil 80 % mindre energi enn tradisjonelle lyskilder, noe som gjør at du sparer penger på strømregningen og bidrar til å verne om miljøet.

 • Lang levetid - varer i opptil 10 år

  Lang levetid - varer i opptil 10 år

  Philips' energibesparende lyspærer er utformet for å vare. Med en levetid på opptil 10 år kan du unngå problemene og kostnadene forbundet med å skifte pære ofte, samtidig som du sparer energi år etter år.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

 • Det er lite sannsynlig at din helse vil bli påvirket i tilfelle lyskilden knuser. Hvis en lyskilde skulle knuse, må du lufte rommet i 30 minutter og fjerne delene, helst med hansker. Legg de i en lukket plastpose, og lever den til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Bruk ikke en støvsuger.
 • *Sparepærer skal behandles som spesialavfall. De må leveres til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Belysningsindustrien i Europa har opprettet en infrastruktur for resirkulering av kvikksølv, andre metaller, glass, osv.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i