Circular

Sirkelformet sparepære

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8711500315274/8711500315274_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Circular

  Sirkelformet sparepære

  Meget effektiv sirkulær lampe

  Philips energibesparende sirkulære lyskilder har en særegen utforming for spesielle bruksområder. Med sin lave vekt passer de inn på svakt opplyste steder og gir ekstra lys. Du sparer opptil 80 % strøm og kostnader. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Circular Sirkelformet sparepære

24 W (118 W), E27, Varm hvit, Kan ikke dimmes 8711500315274 Finn lignende produkter

Meget effektiv sirkulær lampe

Utmerket lysspredning

 • Sparer opptil 80 % energi

  Sparer opptil 80 % energi

  Denne sparepæren bruker opptil 80 % mindre energi enn tradisjonelle lyskilder, noe som gjør at du sparer penger på strømregningen og bidrar til å verne om miljøet.

 • Lang levetid - varer i opptil seks år

  Lang levetid - varer i opptil seks år

  Philips' energibesparende lyspærer er utformet for å vare. Med en levetid på opptil seks år kan du unngå problemene og kostnadene forbundet med å skifte pære ofte, samtidig som du sparer energi år etter år.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

 • Det er lite sannsynlig at din helse vil bli påvirket i tilfelle lyskilden knuser. Hvis en lyskilde skulle knuse, må du lufte rommet i 30 minutter og fjerne delene, helst med hansker. Legg de i en lukket plastpose, og lever den til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Bruk ikke en støvsuger.
 • *Sparepærer skal behandles som spesialavfall. De må leveres til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Belysningsindustrien i Europa har opprettet en infrastruktur for resirkulering av kvikksølv, andre metaller, glass, osv.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i