EcoAmbiance

Sparepære

  EcoAmbiance

  Sparepære

  Fint utseende

  Denne lyskilden er et godt valg når du trenger en grunnleggende energisparer i en velkjent form. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

EcoAmbiance Sparepære

11 W (50 W), Normal sokkel, Varm hvit 871016322344510 Finn lignende produkter

Fint utseende

Få den beste formen til den beste prisen

 • Sparer opptil 78 % energi

  Spar opptil 78 % energi sammenlignet med vanlig lyspære. Den betaler for seg selv og sparer deg penger år etter år. Så reduser strømregningen og spar penger nå.

 • Levetid på opptil 8 år

  Moderne teknologi har lengre levetid enn vanlige lyspærer. Med 8 års levetid vil én sparepære erstatte 8 vanlige lyspærer. Dermed sparer de deg penger og varer lenger, år etter år. Levetiden er basert på en gjennomsnittlig bruk på 2,7 timer per dag eller 1000 timer per år. Dette gjennomsnittet påvirkes av ulik bruk i de forskjellige årstidene (mørke vinterdager eller lyse sommerdager), værforholdene (solskinn eller en mørk og regnfull dag) og rommet der lyskilden brukes (kortvarig bruk på badet eller langvarig bruk i stuen).

Se alle spesifikasjoner
 • Det er lite sannsynlig at din helse vil bli påvirket i tilfelle lyskilden knuser. Hvis en lyskilde skulle knuse, må du lufte rommet i 30 minutter og fjerne delene, helst med hansker. Legg de i en lukket plastpose, og lever den til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Bruk ikke en støvsuger.
 • *Sparepærer skal behandles som spesialavfall. De må leveres til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Belysningsindustrien i Europa har opprettet en infrastruktur for resirkulering av kvikksølv, andre metaller, glass, o.s.v.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i