Reflector

Reflektor-sparepære

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8710163216713/8710163216713_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Reflector

  Reflektor-sparepære

  Energibesparende teknologi i en retningsinnrettet lampe

  Denne energibesparende Philips-lampen har løsningen for å redusere strømregningen din. Med den utvidede levetiden er denne spoten med lavt forbruk den perfekte og langvarige erstatningen for halogen- eller glødelampebelysning. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Reflector Reflektor-sparepære

18 W (120 W), E27, Varm hvit, Kan ikke dimmes 8710163216713 Finn lignende produkter

Energibesparende teknologi i en retningsinnrettet lampe

Høy lyskvalitet

 • Sparer opptil 80 % energi

  Sparer opptil 80 % energi

  Denne sparepæren bruker opptil 80 % mindre energi enn tradisjonelle lyskilder, noe som gjør at du sparer penger på strømregningen og bidrar til å verne om miljøet.

 • Lang levetid - varer i opptil 8 år

  Lang levetid - varer i opptil 8 år

  Philips' energibesparende lyspærer er utformet for å vare. Med en levetid på opptil 8 år kan unngå problemene og kostnadene forbundet med å skifte pære ofte, samtidig som du sparer energi år etter år.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

 • Det er lite sannsynlig at din helse vil bli påvirket i tilfelle lyskilden knuser. Hvis en lyskilde skulle knuse, må du lufte rommet i 30 minutter og fjerne delene, helst med hansker. Legg de i en lukket plastpose, og lever den til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Bruk ikke en støvsuger.
 • *Sparepærer skal behandles som spesialavfall. De må leveres til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Belysningsindustrien i Europa har opprettet en infrastruktur for resirkulering av kvikksølv, andre metaller, glass, osv.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i