Tornado

Spiral

  Tornado

  Spiral

  Den minste strømsparende lyskilden

  Tornado er Philips' nyeste og kraftigste energisparende lyskilde. Denne glimrende lille energispareren er superkompakt, den har mer lys og sparer opptil 85 % strøm. Og det fine er at den passer inn i nesten all belysning i hjemmet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Tornado Spiral

5 W (25 W), Liten sokkel, Varm hvit 871016321427610 Finn lignende produkter

Den minste strømsparende lyskilden

Høy lysstyrke

 • Lang levetid

  Lang levetid

  Gjennomsnittlig er lyskildene våre slått på i 2,7 timer per dag, og i 1000 timer per år. De faktiske lystimene avhenger av sesong (vinter vs. sommer), værforhold (solskinnsdag eller regntung dag) og rommet der lyskilden brukes (badet vs. stuen). Denne LED-lyskilden varer i minst 8000 timer, det vil si 8 år.

 • Karbonfotavtrykk

  Sparepærer reduserer mengden energi hjemme, noe som ikke bare fører til en lavere strømregning, men også til redusert karbonutslipp (CO2) fra strømleverandøren. Sammen gjør vi verden til et bedre sted å være.

 • Høy ytelse og enda mindre enn dagens lyskilder

  De minste energisparerne våre er like små som en normal lyskilde. Nå kan du spare strøm og penger i all belysning, uten at du trenger å redusere lyskvaliteten.

 • Spar strøm fra det øyeblikket du slår på bryteren

  Alle LED-sparepærene fra Philips sparer energi fra det øyeblikket du slår på bryteren. I løpet av levetiden bruker de færre kW, og dette gir en lavere strømregning. Nivået av strømsparing varierer avhengig av type lyskilde og teknologi.

 • Trenger bare noen få sekunder på å nå full lysstyrke

  Det er ikke lenger nødvendig å vente på at lyskilden skal nå maksimal effekt med de energieffektive lyskildene våre med rask start.

 • Du kan stole på det som står på emballasjen fra Philips

  Philips holder løftene sine om LED-lyskildens ytelse. Du kan stole på det som står på emballasjen fra Philips om lysmengden, levetiden og wattstyrken som tilsvarer glødelamper.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i