Tornado

Spiralformet sparepære

  Tornado

  Spiralformet sparepære

  Den minste og mest lyssterke energispareren

  Tornado er Philips' nyeste og kraftigste energisparende lyskilde. Denne glimrende lille energispareren er superkompakt, den har mer lys og sparer opptil 82 % strøm. Og det fine er at den passer inn i nesten all belysning i hjemmet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Tornado Spiralformet sparepære

8 W (44 W), Normal sokkel, Varm hvit 871016321152710 Finn lignende produkter

Den minste og mest lyssterke energispareren

Liten størrelse, stor ytelse

 • Veldig stor lysmengde

  Lysmengden fra disse lyskildene fra Philips er større enn i de fleste vanlige sparepærer. Du får mye lys mens du gjør aktivitetene dine, som å lese favorittboken din eller hjelpe barna med leksene.

 • Levetid på opptil 12 år

  Moderne teknologi har lengre levetid enn standard lyskilder. Med 12 års levetid vil én sparepære fra Philips erstatte 12 standard lyskilder. Dette betyr at de sparer deg for penger og varer lenger, år etter år. Levetiden er basert på en gjennomsnittlig bruk på 2,7 timer per dag eller 1000 timer per år. Dette gjennomsnittet påvirkes av ulik bruk i de forskjellige årstidene (mørke vinterdager eller lyse sommerdager), værforholdene (solskinn eller mørke og regnfulle dager) og rommet der lyskilden brukes (kortvarig bruk på badet eller langvarig bruk i stuen).

 • Sparer deg penger og opptil 82 % energi

  Denne lyskilden sparer deg penger og opptil 82 % energi sammenlignet med en standard lyskilde. Den betaler for seg selv og sparer deg penger år etter år. Så reduser strømregningen nå.

Se alle spesifikasjoner
 • Det er lite sannsynlig at din helse vil bli påvirket i tilfelle lyskilden knuser. Hvis en lyskilde skulle knuse, må du lufte rommet i 30 minutter og fjerne delene, helst med hansker. Legg de i en lukket plastpose, og lever den til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Bruk ikke en støvsuger.
 • *Sparepærer skal behandles som spesialavfall. De må leveres til din lokale gjenvinningsstasjon for resirkulering. Belysningsindustrien i Europa har opprettet en infrastruktur for resirkulering av kvikksølv, andre metaller, glass, o.s.v.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i