PhotoFrame

  PhotoFrame

  Hvert bilde forteller din historie

  Du kan vise, dele, organisere og gjenoppleve minnene dine. 7FF2M4 viser digitale bilder med den samme kvaliteten og fargedybden som profesjonelle fotoutskrifter, og med de fire utskiftbare rammene kan den tilpasses smaken din. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

PhotoFrame

17, 8 cm (7") LCD, 16, 5 cm (6, 5") v.område 7FF2M4/00 Finn lignende produkter

Hvert bilde forteller din historie

 • Roter, zoom, beskjær, masker og legg til effekter på bildene dine

  Roter, zoom, beskjær, masker og legg til effekter på bildene dine

  PhotoEffect-veiviseren er brukervennlig og gir deg mulighet til å rotere, zoome, beskjære og til og med justere fargene til svart-hvitt eller sepia direkte i PhotoFrame.

 • Høy pikseltetthet som gir en klar og detaljert bildevisning

  Bransjens beste skjerm med høy pikseltetthet viser 88 prosent flere piksler per kvadrattomme enn en 43 cm (17") LCD-skjerm. Dermed vises bildene dine med den samme detaljrikdommen og de samme levende fargene som utskrifter av høy kvalitet.

 • Perfekte digitale farger for imponerende bildevisning

  Fargeskjermen får frem det beste i bildene dine med levende, ekte farger ved at den viser det samme fargespekteret som på bilder med profesjonell utskriftskvalitet.

 • Bytt mellom fire rammer som passer til interiøret og din personlige smak

  Vi tilbyr et utvalg av rammer som kan byttes ut, og som kan festes på PhotoFrame, slik at rammen passer til din personlige smak og til interiøret hjemme eller på kontoret.

 • Automatisk bilderetning som viser bildene stående eller liggende

  Den automatiske gjenkjenningen av stående/liggende bilder bruker en sensor som gjenkjenner retningen i PhotoFrame og viser hvert bilde på riktig måte.

 • Ha det moro med montasjer: vis flere bilder i én visning

  Dette er en lysbildevisningseffekt som viser en bildemontasje med et automatisk og tilfeldig utvalg av bilder, og dermed unngår du skjemmende kanter som ellers kan oppstå ved visning av bilder som er mindre enn skjermstørrelsen.

 • Spill av lysbildefremvisninger, enkeltbilder, miniatyrbilder eller vis klokke

  Med fleksible visningsmodi kan du velge om du vil vise ett bilde om gangen, vise bildene i miniatyrbildemodus for raske og enkle søk, eller om du vil opprette en lysbildefremvisning av de beste bildene dine.

 • Opprett album og bildeserievisninger og behandle bildene

  Med Smart Album kan du opprette og behandle album samt konfigurere og justere overgangseffekter i bildeserievisningene.

 • Få mer lagringsplass ved å kopiere bilder mellom minnekort

  Philips PhotoFrame kan lese to minnekort samtidig via de innebygde minnekortleserne, og med SmartCopy-programvaren kan du kopiere de digitale bildene dine fra det ene minnekortet til det andre. Programvaren komprimerer og tilpasser størrelsen på de kopierte bildene, slik at du kan lagre et maksimalt antall bilder internt eller eksternt.

 • Lagre opptil 1000 bilder i det interne minnet

  Smart fotolagring bruker smart programvare som minimerer nødvendig lagringsplass uten at det går ut over bildevisningskvaliteten.

 • Drives med strøm eller trådløst med oppladbart batteri

  Med mulighet for både nettilkobling og batteristrøm kan du bruke PhotoFrame med standard nettstrøm eller trådløst med det innebygde oppladbare batteriet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i