PhotoFrame

  PhotoFrame

  Hvert bilde forteller din historie

  Hvor mange digitale bilder er stuet bort på PCen din? Se, del og gjenopplev minnene med Philips PhotoFrame™ – den enkleste måten å vise de digitale bildene dine på med fantastisk kvalitet – uten PC. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

PhotoFrame

17, 8 cm (7") LCD, 16, 5 cm (6, 5") visningsområde 7FF1M4/00 Finn lignende produkter

Hvert bilde forteller din historie

 • Høy pikseltetthet som gir en klar og detaljert bildevisning

  Bransjens beste skjerm med høy pikseltetthet viser 88 prosent flere piksler per kvadrattomme enn en 43 cm (17") LCD-skjerm. Dermed vises bildene dine med den samme detaljrikdommen og de samme levende fargene som utskrifter av høy kvalitet.

 • Få like klare farger som profesjonelle fotoutskrifter

  Fargeskjermen får frem det beste i bildene dine med levende, ekte farger ved at den viser det samme fargespekteret som på bilder med profesjonell utskriftskvalitet.

 • Utsøkte materialer og utførelse gir merverdi til bildene

  Kvalitetsdesignen og de utsøkte materialene omfatter et solid og stilig stativ, en designerramme og en detaljert utførelse som gir inntrykk av dyr og raffinert smak og kaster glans over bildene som vises i PhotoFrame.

 • Design som har vunnet internasjonale priser og pynter opp i hjemmet

  Prestisjetunge internasjonale organisasjoner deler ut designpriser til produkter som utmerker seg, og Philips' visningsenheter har flere ganger vunnet slike priser. Blant annet har produktene mottatt prisene iF, Good Design Award og Red Dot Design Award.

 • Bytt mellom fire rammer som passer til interiøret og din personlige smak

  Vi tilbyr et utvalg av rammer som kan byttes ut, og som kan festes på PhotoFrame, slik at rammen passer til din personlige smak og til interiøret hjemme eller på kontoret.

 • Vis bilder direkte fra minnekort – du trenger ikke PC

  To minnekortlesere er innebygd for enkel visning og deling av bilder som er lagret på minnekort. Ett minnekortspor godtar Compact Flash I-kort (CF), mens det andre støtter Memory Stick (MS), SD-kort og Multi Media-kort (MMC).

 • USB-tilkobling for enkel nedlasting av bilder fra PCen

  Det er bygd inn en USB-kontakt i enheten for enkel og rask nedlasting av bilder fra PCen.

 • Lag en bildeserievisning for alle lagrede bilder

  En lysbildefremvisning er en samling med bilder som er ordnet i rekkefølge for å presenteres for et publikum. Når du trykker på knappen og velger funksjonen for lysbildefremvisning, vises alle bildene som er lagret i PhotoFrame, automatisk side for side.

 • Spill av lysbildefremvisninger, enkeltbilder, miniatyrbilder eller vis klokke

  Med fleksible visningsmodi kan du velge om du vil vise ett bilde om gangen, vise bildene i miniatyrbildemodus for raske og enkle søk, eller om du vil opprette en lysbildefremvisning av de beste bildene dine.

 • Drives med strøm eller trådløst med oppladbart batteri

  Med mulighet for både nettilkobling og batteristrøm kan du bruke PhotoFrame med standard nettstrøm eller trådløst med det innebygde oppladbare batteriet.

 • Slå displayet av og på automatisk på forhåndsinnstilte tidspunkter hver dag

  En innebygd klokke slår PhotoFrame™ på eller av på tidspunkter du selv velger.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i