Bordlampe

  Bordlampe

  Fargelegg din verden med lys

  Iris Clear-oppstartssettene fra Philips gjør at du kan få den perfekte lysstemningen hjemme med smarttelefonen eller enhetene dine, enten det er rene farger med dagslys eller de gyldne fargene fra høsten. Fargelegg verdenen din med lys. Se alle fordeler

 • Fargelegg din verden med lys

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hue Bordlampe

Iris startsett, gjennomsiktig, LED 7199660PH Finn lignende produkter

Fargelegg din verden med lys

 • Kontroll fra iOS- og Android-smartenheter

  Kontroll fra iOS- og Android-smartenheter

  Med Philips hue-kontrollsenteret kan du betjene lysene dine trådløst fra hvor som helst i huset. Uansett om du er i stua, ved spisebordet eller på soverommet, kan smartenheten kontrollere alle lys som er koblet til kontrollsenteret.

 • Alltid oppdatert

  Alltid oppdatert

  Philips Hue er basert på ZigBee, en trygg og pålitelig teknologi med lavt strømforbruk som kontrollerer lysene dine. Nye funksjoner og forbedringer blir hele tiden lagt til systemet. Oppdateringer til både programvare og fastvare gjøres trådløst og sømløst direkte til Hue-produktet.

 • Koble til opptil 50 Hue-lyskilder og -lamper

  Koble til opptil 50 Hue-lyskilder og -lamper

  Du kan koble opptil 50 lyskilder eller lamper til Philips Hue-kontrollsenteret. Det er bare å begynne med et av de tilgjengelige startsettene og legge til Philips Hue-produkter. Du kan så styre lysene dine med fingeren via den intuitive Philips Hue-appen for iOS- og Android-smartenheter.

 • Lag lysinnstillinger basert på favorittbildet ditt

  Lag lysinnstillinger basert på favorittbildet ditt

  Bruk favorittbildet ditt til å generere den perfekte fargestemningen til spesielle anledninger. Gå tilbake i tid for å gjenoppleve disse øyeblikkene ved å laste opp ditt eget bilde og justere lysene etter det. Legg opptil 50 lys til hver innstilling, så kan du dra dit med et enkelt trykk med fingeren.

 • Bruk lys til å hjelpe deg gjennom soverutinen

  Bruk lys til å hjelpe deg gjennom soverutinen

  Timerfunksjonen lar deg ikke bare forhåndsinnstille klokkeslettet som Friends of hue-produktet skal slås på, slik at det er lys når du kommer hjem om kvelden. Den lar deg også endre lysene dine gradvis over tid. Bruk den til å gjøre Friends of hue-produktet om til et Wake-up light. Forhåndsinnstill det på gradvis økende lysstyrke for å gi deg en myk og skånsom oppvåkning i stedet for den plutselige pipingen eller ringingen av en vanlig vekkerklokke. Om kvelden kan du forhåndsinnstille timeren til å slå av lysene gradvis, slik at du kan sovne naturlig.

 • Gled deg over dynamiske lyseffekter synkronisert til øyeblikket

  Gled deg over dynamiske lyseffekter synkronisert til øyeblikket

  Hue-økosystemet er helt åpent for utviklere. Det blir utviklet et stadig voksende antall bruksområder for hue i dette fellesskapet. Dette har resultert i kreative og dynamiske belysningsordninger som for eksempel åpner for muligheten til å synkronisere lysene dine etter favorittmusikken din, slik at du får fart på festen.

 • Stil inn lysene til å slå seg av og på når du ikke er hjemme

  Stil inn lysene til å slå seg av og på når du ikke er hjemme

  Få det til å se ut som du er hjemme, selv når du er borte. Still inn alarmer eller bruk timerfunksjonen til å slå av og på lysene ved faste eller tilfeldige klokkeslett. Med Internett-tilgang kan du også kontrollere hjemmebelysningen direkte via appen på smartenheten. Hvis du aktiverer geofencing i appen, slås lysene automatisk av eller på når du forlater huset eller kommer hjem. Lett og praktisk – uansett hvor du befinner deg.

 • Plasseringsfrihet, passer sømløst sammen med interiøret ditt

  Plasseringsfrihet, passer sømløst sammen med interiøret ditt

  Philips Friends of hue Iris er utviklet for å gi indirekte omgivelseslys og er en perfekt måte å fremheve favorittmøblene dine eller arkitektoniske trekk ved hjemmet ditt på. Designen er tidløs og karakteristisk, og plassert på gulvet ved favorittmøbelet ditt vil den passe sømløst inn i interiøret ditt. Og siden det er et støpselsbasert produkt, kan du enkelt flytte det rundt og sette det der et strømuttak er tilgjengelig.

 • Varier stemningen med farget lys

  Varier stemningen med farget lys

  Velg mellom 16 millioner farger for å justere lyset etter anledningen. Legg til detaljer hjemme. Lys opp et rom med farger. Eller fyll veggene med imponerende nyanser.

 • Akkurat den riktige mengden lys

  Akkurat den riktige mengden lys

  Plasser Philips Friends of hue Iris akkurat der du trenger den. Fremhev et favorittsted med en lyseffekt på opptil 210 lumen. Skru ned intensiteten og bland myke toner for å få en jevn lyseffekt i hele rommet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i