White and color ambiance Lightstrip Plus forlengelse

  White and color ambiance Lightstrip Plus forlengelse

  Dra lyset mot deg

  Philips Hue Lightstrip Plus med én meters forlengelse kan enkelt kobles til en eksisterende Lightstrip Plus. Form lyset slik du vil ha det med en forlengelse på opptil ti meter. Gi liv til ethvert rom med skarpt hvitt lys og 16 millioner farger.

 • Dra lyset mot deg

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Dra lyset mot deg

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hue White and color ambiance Lightstrip Plus forlengelse

Dra lyset mot deg

 • Én meter fleksible lys, kan forlenges og klippes til ønsket størrelse

  Én meter fleksible lys, kan forlenges og klippes til ønsket størrelse

  Hue Lightstrip Plus med én meters forlengelse kan enkelt kobles til Hue Lightstrip Plus. Du kan forme den slik du ønsker og bruke teipen på baksiden til å feste den til så å si alle jevne overflater. Hvis det er nødvendig, kan du klippe den til ønsket størrelse ved å følge merkingen. Du kan integrere Lightstrip Plus i møbler, feste den under kjøkkenskap eller utheve arkitektoniske funksjoner med mykt, indirekte lys. Hue Lightstrip Plus er den mest allsidige og robuste lyskilden som gir liv til rommet.

 • Svært høy lyseffekt for funksjonell og dekorativ bruk

  Svært høy lyseffekt for funksjonell og dekorativ bruk

  Med en høy effekt på 1600 lumen og stor lysdekning over hele lengden gir Hue Lightstrip Plus nok belysning til at du kan bruke den både som en dekorativ og funksjonell lyskilde.

 • Lek deg med varmt til kjølig hvitt lys og 16 millioner farger

  Lek deg med varmt til kjølig hvitt lys og 16 millioner farger

  Eksperimenter med lyset og velg mellom 16 millioner farger i hue-appen slik at lyset alltid passer til humøret ditt. Philips Hue Lightstrip Plus gir jevn fargeytelse fra første til siste forlenger. Bruk et favorittbilde og gjenopplev det spesielle øyeblikket med livlig lys. Lagre favorittlysinnstillingene dine og hent de fram med et tastetrykk.

 • Synkroniser Philips hue-lyskilder med filmer og musikk

  Synkroniser Philips hue-lyskilder med filmer og musikk

  Utvid TV-opplevelsen til hele rommet, eller ta spillopplevelsen til et nytt nivå. Last ned en tredjeparts app og oppdag de fantastiske tingene du kan gjøre med Philips hue. Eller så kan du synkronisere lyset til favorittmusikken din og få det meste ut av den. Du kan forvandle ethvert rom til et dansegulv og se hvordan lysene reagerer på musikken, laste ned en av tredjepartsappene og sette i gang festen med Philips hue.

 • Varmhvitt til kjølig og klart dagslys

  Varmhvitt til kjølig og klart dagslys

  Angi riktig stemning med en rekke flotte og naturlige hvite lys. Bruk appen til å stille inn alle nyanser av hvitt lys, fra kjølig energigivende dagslys til beroligende varmhvitt lys. Ta kontrollen og angi stemningen. Ikke for lyst. Ikke for mørkt. Akkurat passe.

 • Du kan få energi av, konsentrere deg bedre, lese og slappe av med lys

  Du kan få energi av, konsentrere deg bedre, lese og slappe av med lys

  Lys påvirker humør, oppførsel, årvåkenhet og rutiner. Gjennom appen kan du stille inn lysene tilpasset øyeblikkene dine. Philips hue gir deg lys som øker energinivået, lys når du skal konsentrere deg, leselys og beroligende lys. Få øyeblikk kan du glede deg over, ved å tilpasse lyset til de daglige rutinene dine. Føl forskjellen. Føl deg bedre.

 • Kontroller lyset uansett hvor du er

  Kontroller lyset uansett hvor du er

  Du kan kontrollere lyset uansett hvor du er. Kontroller om du har glemt å slå av lysene av før du dro, og slå dem på hvis du arbeider sent. Med geofencing-teknologi kan lysene slås på rett før du kommer hjem eller slå seg av automatisk når du drar fra hjemmet. Det handler om å gjøre livet enklere, og at du har kontrollen med smarte og nyttige løsninger.

 • Angi lystidspunkter for enkel hjemmeautomatisering

  Angi lystidspunkter for enkel hjemmeautomatisering

  Philips hue kan få det til å virke som om noen er hjemme selv om alle er borte, ved hjelp av tidspunktsfunksjonen i Philips hue-appen. Angi lysene til å slå seg på på et forhåndsinnstilt tidspunkt, slik at lysene er på når du kommer hjem. Du kan til og med angi at forskjellige rom skal lyse opp til forskjellige tidspunkt. Og du kan selvfølgelig la lampene slås av gradvis om kvelden, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at du har latt noen lyskilder stå på.

 • Kontroller lysene på din måte

  Kontroller lysene på din måte

  Koble Philips hue-lyskildene til broen og oppdag alle mulighetene du får. Kontroller lyskildene fra smarttelefonen eller nettbrettet via Philips hue-appen, eller legg til brytere på systemet for å aktivere belysningen. Angi tidsinnstillinger, varsler, alarmer og mer for å få en fullstendig Philips hue-opplevelse.

 • Koble til opptil 50 Philips hue-lyskilder

  Koble til opptil 50 Philips hue-lyskilder

  Du kan koble til opptil 50 lyskilder og ti tilbehør til Philips hue-broen (følger ikke med). Du begynner enkelt med noen av de tilgjengelige startpakkene eller en enkeltstående bro og begynner å legge til flere Philips hue-produkter. Du kan styre lysene med et tastetrykk via den intuitive Philips hue-appen. Philips hue er basert på ZigBee-teknologien, en strømbesparende, trygg og sikker måte å kontrollere lysene på. Nye funksjoner og forbedringer legges kontinuerlig til systemet. Oppdateringer av både programvaren og fastvaren gjøres trådløst og enkelt direkte til Philips hue-produktene.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i