Bordlampe

  Bordlampe

  Sett fantasien i sving

  Star Wars-bordlampen fra Philips med de spennende Stormtroopers. Du kan enkelt plassere bordlampen på nattbordet eller pulten, og du får en eventyrlig lysstemning i rommet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bordlampe

Star Wars, svart, LED 717959916 Finn lignende produkter

Sett fantasien i sving

 • Til enhver fan av Star Wars

  Til enhver fan av Star Wars

  Denne Star Wars-soveromslampen fra Philips skaper et miljø som oppmuntrer deg til å drømme deg bort i episke eventyr. Dette blir et sted der du kan lese lekser, slappe av og sove i selskap med favorittfiguren fra Star Wars. Lampen er helt sikker i bruk.

 • Ideell lyskilde til nattbordet eller skrivebordet

  Ideell lyskilde til nattbordet eller skrivebordet

  Denne lampen til soverommet passer perfekt på nattbordet eller skrivebordet. Den sender ut et mykt, varmt og hvitt lys, som er ideelt for å lese en bok eller gjøre lekser. Den er alltid like i nærheten og enkel å slå på, og den gjør at du føler deg trygg og bekvem om natten.

 • LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-teknologien som er integrert i denne Philips-lampen, er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås umiddelbart på, gir optimalt lys og får frem fargene i hjemmet ditt.

 • Varmhvitt lys

  Varmhvitt lys

  Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer, som er angitt i kelvin (K). Lamper med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin-verdi produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne lampen gir et varmt, hvitt lys som gir en hyggelig atmosfære.

 • Av/på-bryter på ledningen

  Av/på-bryter på ledningen

  Du kan enkelt slå lyset av eller på med en diskré knapp som er integrert på ledningen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i