Bordlampe

  Bordlampe

  Sett fantasien i sving

  Denne fargerike Biler-bordlampen fra Philips og Disney viser Biler i bevegelse. Den er beroligende om natten og tilfører noe ekstra til eventyrfortellinger på sengekanten. Barnesikker design inkluderer et LED-lys som er kaldt når du tar på det, samt en bryter. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Sett fantasien i sving

 • For barn

  For barn

  Denne lampen fra Philips og Disney til barnets soverom skaper et miljø som oppfordrer barna til å gjøre det de best liker – moro og kreativitet. Dette blir et sted der barnet kan lese lekser, leke og sove i selskap med favorittfigurene fra Disney. Lampen er helt sikker i bruk.

 • LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-teknologien som er integrert i denne lampen, er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås umiddelbart på, gir optimalt lys og får frem fargene i barnerommet.

 • Varmhvitt lys

  Varmhvitt lys

  Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer, som er angitt i kelvin (K). Lamper med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin-verdi produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne lampen gir et varmt, hvitt lys som gir en hyggelig atmosfære.

 • Ideell lampe til barnets skrivebord eller ved siden av sengen

  Ideell lampe til barnets skrivebord eller ved siden av sengen

  Denne lampen fra Philips og Disney til barnets soverom passer perfekt på nattbordet eller skrivebordet. Den sender ut et mykt, varmt og hvitt lys, som er ideelt for leggerutiner som å lese en bok eller fortelle godnatthistorier. Den er alltid like i nærheten og enkel å slå på, og den gjør at barnet føler seg trygg og bekvem om natten.

 • Av/på-bryter på ledningen

  Av/på-bryter på ledningen

  Du kan enkelt slå lampen av eller på med en diskré knapp som er integrert på ledningen.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i