Disney

Disney

2-i-1 projektor og lommelykt

  Disney

  2-i-1 projektor og lommelykt

  Sett fantasien i sving

  Prosjektoren og lommelykten fra Philips og Disney vil trollbinde barna med magiske fortellinger. Skru på filmhjulene for å vise fargerike og morsomme filmscener på veggen, eller bruk den som en lommelykt for å vise vei i mørket. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Disney 2-i-1 projektor og lommelykt

Frost, blå, LED 717880816 Finn lignende produkter

Sett fantasien i sving

 • For barn

  For barn

  Denne lampen fra Philips og Disney til barnets soverom skaper et miljø som oppfordrer barna til å gjøre det de best liker – moro og kreativitet. Dette blir et sted der barnet kan lese lekser, leke og sove i selskap med favorittfigurene fra Disney. Lampen er helt sikker i bruk.

 • Hjelper barnet om natten

  Hjelper barnet om natten

  Denne bærbare lampen fra Philips og Disney veileder barnet trygt når det går til badet eller foreldrenes soverom om natten. Den bærbare lampen er utviklet for barn og passer perfekt i barnets hånd, slik at det er enkelt å bære med seg hvor som helst.

 • Skaper en magisk stemning

  Skaper en magisk stemning

  Denne bærbare lampen fra Philips og Disney til barnets soverom kombinerer nattlys med en magisk bildeprojektor. Nattlyset gjør at barnet føler seg trygt om kvelden, mens projektoren bringer barnets favorittfigurer fra Disney til live på veggen eller i taket. Denne unike 2-i-1-lampen tar godnatthistoriene og leggerutinene opp på et høyere nivå. Med toveisbryteren som er integrert i lampen, kan du enkelt bytte mellom nattlyset og den magiske bildeprojektoren.

 • LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-teknologien som er integrert i denne lampen, er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås umiddelbart på, gir optimalt lys og får frem fargene i barnerommet.

 • Varmhvitt lys

  Varmhvitt lys

  Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer, som er angitt i kelvin (K). Lamper med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin-verdi produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne lampen gir et varmt, hvitt lys som gir en hyggelig atmosfære.

 • Batteridrevet – 3 x LR44 er inkludert

  Batteridrevet – 3 x LR44 er inkludert

  Dette lyset bruker 3 LR44-batterier på 1,5 V. Alle batterier på denne størrelsen kan brukes. Ikke bland forskjellige typer batterier, bruk alltid samme type. Batteriene følger med i esken.

 • Ekstra bildehjul følger med

  Ekstra bildehjul følger med

  Denne lampen fra Philips og Disney kommer med tre hjul som består av åtte ulike bilder som kan stimulere barnets fantasi.

 • Av/på-bryter på artikkel

  Av/på-bryter på artikkel

  Du kan enkelt slå lyset av eller på med en diskré knapp som er integrert i armaturen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i