Star Wars

Star Wars

Bordlampe

  Star Wars

  Bordlampe

  Sett fantasien i sving

  Star Wars-skrivebordslampen fra Philips avgir kjølig, hvitt lys slik at barnet kan konsentrere seg bedre når det leser en bok eller gjør lekser. Star Wars-figurene på skjermen gjør lampen til et ekte blikkfang på skrivebordet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Star Wars Bordlampe

Star Wars, svart, LED 717709916 Finn lignende produkter

Sett fantasien i sving

 • Til enhver fan av Star Wars

  Til enhver fan av Star Wars

  Denne Star Wars-soveromslampen fra Philips skaper et miljø som oppmuntrer deg til å drømme deg bort i episke eventyr. Dette blir et sted der du kan lese lekser, slappe av og sove i selskap med favorittfiguren fra Star Wars. Lampen er helt sikker i bruk.

 • LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-teknologien som er integrert i denne Philips-lampen, er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås umiddelbart på, gir optimalt lys og får frem fargene i hjemmet ditt.

 • Av/på-bryter på artikkel

  Av/på-bryter på artikkel

  Du kan enkelt slå lyset av eller på med en diskré knapp som er integrert i armaturen.

 • Enestående fleksibilitet

  Enestående fleksibilitet

  Denne skrivebordslampen fra Philips og Star Wars har et fleksibelt hode og kan trygt dreies i ønsket retning, slik at du får lys der du trenger det mest.

 • Ideell lampe for skrivebord

  Denne lampen til soverommet passer perfekt på et skrivebord. Den sender ut et kjølig, hvitt lys, som er ideelt for å lese en bok eller gjøre lekser. Den er alltid like i nærheten og enkel å slå på, og den gjør at du føler deg trygg og bekvem om natten.

 • Kjølig, hvitt lys for optimal konsentrasjonsevne

  Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer, som er angitt i kelvin (K). Lyskilder med en lav kelvin produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne lampen gir et kjølig, hvitt lys som sørger for optimal konsentrasjonsevne.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i