Marvel

Marvel

Bordlampe

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717704016/717704016_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Marvel

  Bordlampe

  Sett fantasien i sving

  Denne skrivebordslampen fra Philips og Marvel er slitesterk og tåler fall, og den avgir kjølig, hvitt lys slik at barnet kan konsentrere seg bedre når det leser en bok eller gjør lekser. Lampen har fleksibel hals og er enkel å slå på, noe som gjør den til en perfekt skrivebordslampe. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Marvel Bordlampe

Spider-Man, blå, LED 717704016 Finn lignende produkter

Sett fantasien i sving

 • For barn

  For barn

  Denne lampen fra Philips og Marvel til barnets soverom skaper et miljø som oppfordrer barna til å hengi seg til det de liker mest – moro og kreativitet. Et sted der barnet kan lese lekser, leke og sove i selskap med favorittfigurene fra Marvel. Lampen er utformet slik at den er sikker for barnet.

 • LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-teknologien som er integrert i denne lampen, er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås umiddelbart på, gir optimalt lys og får frem fargene i barnerommet.

 • Kjølig, hvitt lys for optimal konsentrasjonsevne

  Kjølig, hvitt lys for optimal konsentrasjonsevne

  Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer, som er angitt i kelvin (K). Lyskilder med en lav kelvin produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne lampen gir et kjølig, hvitt lys som sørger for optimal konsentrasjonsevne.

 • Enestående fleksibilitet

  Enestående fleksibilitet

  Denne lampen fra Philips og Marvel har et fleksibelt hode og kan trygt dreies i ønsket retning, slik at du får lys der du trenger det mest.

 • Av/på-bryter på artikkel

  Av/på-bryter på artikkel

  Du kan enkelt slå lyset av eller på med en diskré knapp som er integrert i armaturen.

 • Ideell lampe til barnets skrivebord

  Denne lampen fra Philips og Marvel til barnets soverom passer perfekt på skrivebordet. Den avgir kjølig, hvitt lys slik at barnet kan konsentrere seg bedre når det leser en bok eller gjør lekser. Lampen er alltid like i nærheten og er enkel å slå på, noe som gjør den perfekt for skolebarn.

 • Tilpasset optikk for jevn lysdistribusjon

  Med den tilpassede optikken i denne skrivebordslampen fra Philips og Marvel får du lys som er indirekte og jevnt fordelt over barnets skrivebord. Dette reduserer ujevn belysning og at du blir blendet, noe som vanligvis fører til trette og slitne øyne.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i