2-i-1 projektor og nattlys

  2-i-1 projektor og nattlys

  Sett fantasien i sving

  Med denne Oppdrag Dory-projektoren fra Philips og Disney kan barnet forvandle soverommet til Dorys blå drømmeverden. Barnet kan gjenoppleve Dorys lekne reise, der hun finner veien hjem til familien sammen med Nemo og de andre følgesvennene sine. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

2-i-1 projektor og nattlys

Oppdrag Dory, blå, LED 717699016 Finn lignende produkter

Sett fantasien i sving

 • For barn

  For barn

  Denne lampen fra Philips og Disney til barnets soverom skaper et miljø som oppfordrer barna til å gjøre det de best liker – moro og kreativitet. Dette blir et sted der barnet kan lese lekser, leke og sove i selskap med favorittfigurene fra Disney. Lampen er helt sikker i bruk.

 • LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-teknologien som er integrert i denne lampen, er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås umiddelbart på, gir optimalt lys og får frem fargene i barnerommet.

 • Batteridrevet – 3 x AAA-batterier følger ikke med

  Dette lyset går på 3 AAA-batterier. Alle batterier på denne størrelsen kan fungere. Ikke bland forskjellige typer batterier, bruk alltid samme type. Batteriene følger ikke med i esken.

 • Skaper en magisk stemning

  Denne bærbare lampen fra Philips og Disney til barnets soverom kombinerer nattlys med en magisk bildeprojektor. Nattlyset gjør at barnet føler seg trygt om kvelden, mens projektoren bringer barnets favorittfigurer fra Disney til live på veggen eller i taket. Denne unike 2-i-1-lampen tar godnatthistoriene og leggerutinene opp på et høyere nivå. Med toveisbryteren som er integrert i lampen, kan du enkelt bytte mellom nattlyset og den magiske bildeprojektoren.

 • Ekstra bildehjul følger med

  Denne lampen fra Philips og Disney kommer med tre hjul som består av åtte ulike bilder som kan stimulere barnets fantasi.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i