Disney

Disney

2-i-1 projektor og nattlys

  Disney

  2-i-1 projektor og nattlys

  Sett fantasien i sving

  Prosjektoren og nattlyset fra Philips og Disney vil trollbinde barna med magiske fortellinger. Skru på et av filmhjulene for å vise fargerike og morsomme filmscener i taket, eller slå på det myke nattlyset under. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Disney 2-i-1 projektor og nattlys

Fly, oransje, LED 717695316 Finn lignende produkter

Sett fantasien i sving

 • For barn

  For barn

  Denne lampen fra Philips og Disney til barnets soverom skaper et miljø som oppfordrer barna til å gjøre det de best liker – moro og kreativitet. Dette blir et sted der barnet kan lese lekser, leke og sove i selskap med favorittfigurene fra Disney. Lampen er helt sikker i bruk.

 • Skaper en magisk stemning

  Skaper en magisk stemning

  Denne bærbare lampen fra Philips og Disney til barnets soverom kombinerer nattlys med en magisk bildeprojektor. Nattlyset gjør at barnet føler seg trygt om kvelden, mens projektoren bringer barnets favorittfigurer fra Disney til live på veggen eller i taket. Denne unike 2-i-1-lampen tar godnatthistoriene og leggerutinene opp på et høyere nivå. Med toveisbryteren som er integrert i lampen, kan du enkelt bytte mellom nattlyset og den magiske bildeprojektoren.

 • LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-teknologien som er integrert i denne lampen, er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås umiddelbart på, gir optimalt lys og får frem fargene i barnerommet.

 • Varmt hvitt lys

  Varmt hvitt lys

  Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer, som er angitt i kelvin (K). Lamper med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin-verdi produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne lampen gir et varmt, hvitt lys som gir en hyggelig atmosfære.

 • Batteridrevet – 3 x AA-batterier følger ikke med

  Batteridrevet – 3 x AA-batterier følger ikke med

  Dette lyset går på 3 AA-batterier. Alle batterier på denne størrelsen kan fungere. Ikke bland forskjellige typer batterier, bruk alltid samme type. Batteriene følger ikke med i esken.

 • Ekstra bildehjul følger med

  Ekstra bildehjul følger med

  Denne lampen fra Philips og Disney kommer med tre hjul som består av åtte ulike bilder som kan stimulere barnets fantasi.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i