Disney

Disney

Pendel

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717533416/717533416_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Disney

  Pendel

  Sett fantasien i sving

  Denne morsomme Ole Brumm-pendellampen fra Philips og Disney viser alle barns favorittbjørn og vennene hans i myke og beroligende farger. En hengende uro med sol og skyer laget av myk filt fanger opp lyset og underholder babyen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Sett fantasien i sving

 • For barn

  For barn

  Denne lampen fra Philips og Disney til barnets soverom skaper et miljø som oppfordrer barna til å gjøre det de best liker – moro og kreativitet. Dette blir et sted der barnet kan lese lekser, leke og sove i selskap med favorittfigurene fra Disney. Lampen er helt sikker i bruk.

 • Ideell for almennbelysning

  Ideell for almennbelysning

  Denne lampen fra Philips og Disney til barnets soverom er et perfekt midtpunkt som skaper godt lys. Den sørger for ideell innstilling av lyset for barnets daglige rutiner.

 • Justerbar høyde ved installasjonen

  Denne pendelen leveres med lange kabler for å gi maksimal fleksibilitet når du installerer. Velg den perfekte høyden som passer til behovene dine.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i