Marvel

Marvel

Pendel

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717514016/717514016_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Marvel

  Pendel

  Sett fantasien i sving

  Denne Spider-Man-hengelampen fra Philips og Marvel med sprø utklipte figurer viser artige, levende og fargerike mønstre på veggene i soverommet. Spider-Man er i full sving og vekker til live store og gode drømmer. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 219,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Sett fantasien i sving

 • For barn

  For barn

  Denne lampen fra Philips og Marvel til barnets soverom skaper et miljø som oppfordrer barna til å hengi seg til det de liker mest – moro og kreativitet. Et sted der barnet kan lese lekser, leke og sove i selskap med favorittfigurene fra Marvel. Lampen er utformet slik at den er sikker for barnet.

 • Ideell for almennbelysning

  Ideell for almennbelysning

  Denne lampen fra Philips og Marvel til barnets soverom er et perfekt midtpunkt som skaper godt lys. Den sørger for ideell innstilling av lyset for barnets daglige rutiner.

 • Justerbar høyde ved installasjonen

  Denne pendelen leveres med lange kabler for å gi maksimal fleksibilitet når du installerer. Velg den perfekte høyden som passer til behovene dine.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i