Disney

Disney

Bordlampe

  Disney

  Bordlampe

  Sett fantasien i sving

  SleepTime Mickey er en bordlampe som viser når det er natt. En mykt glødende måne eller sol viser barnet henholdsvis når barnet skal bli i sengen, og når det er greit å stå opp. Ideell å ha på nattbordet. Se alle fordeler

 • Sett fantasien i sving

  Play Pause
 • Sett fantasien i sving

  Play Pause

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Disney Bordlampe

SleepTime Mickey, svart, LED 717015516 Finn lignende produkter

Sett fantasien i sving

 • For barn

  For barn

  Denne lampen fra Philips og Disney til barnets soverom skaper et miljø som oppfordrer barna til å gjøre det de best liker – moro og kreativitet. Dette blir et sted der barnet kan lese lekser, leke og sove i selskap med favorittfigurene fra Disney. Lampen er helt sikker i bruk.

 • Kjølig å berøre og barnevennlig

  Kjølig å berøre og barnevennlig

  Lyset er helt trygg for barn, siden den er laget av barnevennlige materialer og tar i bruk LED-lyskilder, som alltid er kjølig å berøre.

 • Slitesterk og tåler fall

  Slitesterk og tåler fall

  Dette lyset er slitesterkt og tåler fall. Den har ingen skarpe kanter og er laget av slitesterkt materiale, slik at barna kan leke fritt og bruke fantasien uten at du trenger å bekymre deg.

 • Ideelt lys til lesing av godnatthistorier

  Ideelt lys til lesing av godnatthistorier

  SleepTime Mikke passer perfekt til godnatthistoriene som hjelper barn med å sovne. SleepTime Mikke har et spredende, varmt og hvitt lys som er mindre anstrengende og gir det perfekte leselys med god lyseffekt.

 • En måne som lyser svakt viser at det er natt

  En måne som lyser svakt viser at det er natt

  Når det er leggetid, lyser høyre knapp på SleepTime Mikkes mage opp i form av en måne. Månen lyser med et diskré nattlys som er betryggende for barnet om natten, og viser at han eller hun skal bli værende i sengen.

 • En myk glødende sol viser at det er dag

  En myk glødende sol viser at det er dag

  Når det er greit å stå opp, i henhold til tidspunktet du har angitt på undersiden, lyser venstre knapp på Mikkes mage opp. En sol viser barnet at det nå er greit å stå opp.

 • Morsom og enkel av/på-knapp

  Morsom og enkel av/på-knapp

  Trykk oppå SleepTime Mikkes hode, og den lyser opp med et varmt, hvitt leselys.

 • Enkelt å stille inn morgentid

  Enkelt å stille inn morgentid

  Med den intuitive kontrollen på undersiden av lampen kan foreldre stille klokken og timeren til tidspunktet de mener det er greit for barnet å stå opp og begynne dagen på. Grensesnittet er veldig enkelt å bruke.

 • LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-lyskilde av høy kvalitet

  SleepTime har et svært lavt strømforbruk på bare 2 x 1 W, samtidig som den har høy lyseffekt (140 lumen). Med en lystemperatur på 2700 kelvin gir SleepTime beroligende, varmt og hvitt lys.

 • Energibesparende

  LED-teknologien som er brukt i SleepTime, har lang levetid på minst 20 000 timer. SleepTime bruker bare noen få watt, og er derfor et svært energieffektivt lese-, natt- og morgenlys.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i