Pendel

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/7121131ph/7121131ph_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Pendel

  Skap lys som overgår fantasien, og

  Denne stilige Philips hue Beyond LED-pendelen kombinerer stemningsfullt lys og en varm hvit arbeidsbelysning i ett. Koble den til det trådløse nettverket ditt for øyeblikkelig og komplett kontroll over hjemmebelysningen fra smartenheten din. Se alle fordeler

 • Skap lys som overgår fantasien, og

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

hue Personal Wireless Lighting Pendel

Beyond-startsett, hvit, LED 7121131PH Finn lignende produkter

Skap lys som overgår fantasien, og

som er tilknyttet deg

 • Kontroll fra iOS- og Android-smartenheter

  Kontroll fra iOS- og Android-smartenheter

  Med Philips hue-kontrollsenteret kan du betjene lysene dine trådløst fra hvor som helst i huset. Uansett om du er i stua, ved spisebordet eller på soverommet, kan smartenheten kontrollere alle lys som er koblet til kontrollsenteret.

 • Stil inn lysene til å slå seg av og på når du ikke er hjemme

  Stil inn lysene til å slå seg av og på når du ikke er hjemme

  Få det til å se ut som du er hjemme, selv når du er borte. Still inn alarmer eller bruk timerfunksjonen til å slå av og på lysene ved faste eller tilfeldige klokkeslett. Med Internett-tilgang kan du også kontrollere hjemmebelysningen direkte via appen på smartenheten. Hvis du aktiverer geofencing i appen, slås lysene automatisk av eller på når du forlater huset eller kommer hjem. Lett og praktisk – uansett hvor du befinner deg.

 • Alltid oppdatert

  Alltid oppdatert

  Philips Hue er basert på ZigBee, en trygg og pålitelig teknologi med lavt strømforbruk som kontrollerer lysene dine. Nye funksjoner og forbedringer blir hele tiden lagt til systemet. Oppdateringer til både programvare og fastvare gjøres trådløst og sømløst direkte til Hue-produktet.

 • Koble til opptil 50 Hue-lyskilder og -lamper

  Koble til opptil 50 Hue-lyskilder og -lamper

  Du kan koble opptil 50 lyskilder eller lamper til Philips Hue-kontrollsenteret. Det er bare å begynne med et av de tilgjengelige startsettene og legge til Philips Hue-produkter. Du kan så styre lysene dine med fingeren via den intuitive Philips Hue-appen for iOS- og Android-smartenheter.

 • Gjør hue-opplevelsen dobbel

  Gjør hue-opplevelsen dobbel

  Les og jobb i harmoni med hvordan du føler deg, enten avslappet, energisk eller sosial – alt gjennom lysets kraft. Hue Beyond har to uavhengige lyskilder – en oppovervendt og en nedovervendt – slik at du kan skape en uendelig blanding av farger som passer til humøret ditt, samtidig som du får funksjonell belysning til arbeidet eller oppgaven.

 • Få best mulig funksjonelt lys for å få jobben gjort

  Få best mulig funksjonelt lys for å få jobben gjort

  Få best mulig funksjonelt lys, uansett hva du gjør. Les, skriv eller få arbeidet gjort med LED-lys av høy kvalitet.

 • Skap en uendelig blanding av farger som passer til humøret

  Skap en uendelig blanding av farger som passer til humøret

  Velg én farge eller kombiner forskjellige farger – takket være de to uavhengige lyskildene – for å få den perfekte atmosfæren som passer til humøret ditt, enten du vil slappe av, bli kvikket opp eller utforske.

 • Få varsler som ikke er distraherende

  Få varsler som ikke er distraherende

  Du kan stille inn at Philips hue-lyset skal varsle deg forsiktig om meldinger, oppdateringer på sosiale medier og annen kommunikasjon som smartenheten din mottar, med en diskré pulsering av farget lys. Hues lysvarsler er så forsiktige at de ikke distraherer deg, men samtidig er de merkbare nok til at du registrerer dem, slik at du på en behagelig måte kan følge med på innkommende meldinger og oppdateringer slik det passer deg.

 • Enkel å bruke med intuitiv hue-app

  Enkel å bruke med intuitiv hue-app

  Styr lysene dine med fingeren via den intuitive hue-appen. Kontroller hvert lys individuelt, skap og lagre dine egne scener, eller bruk lysoppskriftene for en optimal hue-opplevelse.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i