Gulvlampe

  Gulvlampe

  Giving light a new experience

  Beundre de rene linjene og den elegante geometriske enkelheten i retrodesign fra 60-tallet med en virkelig moderne vri – uhyre futuristiske proporsjoner som bare er mulig med den absolutt nyeste belysningsteknologien.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Giving light a new experience

 • Dimmer på artikkel

  Dimmer på artikkel

  Belysningen leveres med en dimmer på selve enheten, slik at du enkelt kan justere lyset slik du vil.

 • Ekstremt lang driftstid

  Ekstremt lang driftstid

  En lyskilde du kan stole på. LED-belysning fra Philips har en ekstremt lang levetid på minst 20 000 timer (tilsvarer 20 år basert på et gjennomsnittelig bruk på tre timer per dag med minst 13 000 brytersykluser for å slå lyset av/på). Det er godt å vite at man ikke trenger å bekymre seg for vedlikehold eller bytting av lyskilder samtidig som man har den perfekte lysstemningen i hjemmet.

 • High Power LED

  High Power LED

  LED-modulen er en unikt utviklet løsning fra Philips som kombinerer tre LED i en holder laget av syntetiske materialer og aluminium. Med denne teknikken er det mulig å få en optimal lyseffekt og en 100 % ensartet lysfarge.

 • Sparer opptil 80 % energi

  Sparer opptil 80 % energi

  LED-belysningsteknologien som brukes i belysning fra Philips, er svært energibesparende (en modul på 7,5 W produserer 350 Lumen). Resultatet er at all belysning sparer energi, slik at forbrukerne sparer penger på strømregningen, og bidrar til å verne miljøet. Hvis du vil ha hjemmebelysning som er energibesparende og gir flott lys med en rekke moderne designvarianter, skal du se etter LED-produkter fra Philips.

 • Varmt hvitt lys

  Varmt hvitt lys

  Lys opp hjemmet med varme hvite lyseffekter takket være den nyeste nyvinningen med LED. Philips lanserer neste generasjon kraftige LED-lyskilder med varmt hvitt lys, som oppnår en fargetemperatur på 2700 Kelvin. Denne nyvinningen tar belysningen vår til et nytt nivå, og gjør at du kan kombinere elegans og stemningsskaping med lys og energieffektivitet.

 • Høy lyskvalitet med sterk lyseffekt

  En modul på 7,5 W produserer den samme lyseffekten som en glødelampe på 40 W (350 lumen).

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i