Innfelt spotlampe

  Innfelt spotlampe

  Fremhev hjemmet med lys

  Spotsettet Smartspot Centaur fra Philips med tre innfelte spoter passer godt til alle typer interiør. De beskjedne formene, overflaten i matt krom og de justerbare hodene er ideelle for å lyse opp et rom eller markere et spesielt objekt i hjemmet.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fremhev hjemmet med lys

 • Varmt hvitt lys

  Varmt hvitt lys

  Lys kan ha ulike fargetemperaturer, som er angitt i enheter kalt kelvin (K). Lamper med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koseligere lys, mens de med høyere kelvin-verdi produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne Philips-lampen gir et varmt, hvitt lys for en koselig atmosfære.

 • Den perfekte lysstrålen for effektbelysning

  Den perfekte lysstrålen for effektbelysning

  Denne Philips-spotlampen har den perfekte lysstrålen for stemningslys. Du kan bruke det samlede lyset til å utheve detaljer eller trekk i interiøret.

 • Justerbart spothode

  Justerbart spothode

  Rett lyset dit du vil ved å justere, rotere eller vippe på spothodet i lampen.

 • En Philips-lyskilde følger alltid med

  En Philips-lyskilde følger alltid med

  Energibesparende høykvalitets Philips EcoHalo-lyskilder følger med i esken for å oppnå den beste lyseffekten.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer den energibesparende lampen fra Philips energi, noe som hjelper deg med å spare penger på strømregningene og gjøre din del for miljøet.

 • Skap en stilig og innbydende atmosfære

  Denne lampen er designet ut fra det nyeste innen smak, trender og livsstil for å enkelt å kunne passe sammen med innredningen, og gjenspeile den atmosfæren du alltid har ønsket.

 • Perfekt for å slappe av og omgås andre

  Stuen er selve hjertet i et hjem – et sted der familien samles, slapper av og omgås andre. Belysningen i stuen og soverommet må være fleksibel og enkel å justere alt etter behov i løpet av en dag. Gjennomtenkt plassering av ulike lyskilder og lek med lyslag er med på å skape en følelse av plass og gir rommet et varmt og innbydende preg.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i