Svært slank 4K UHD-TV drevet av Android™

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus8601_12/65pus8601_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Svært slank 4K UHD-TV drevet av Android™

  Svært slank 4K UHD LED-TV drevet av Android

  Lyd har aldri sett så bra ut. 8600-serien med firesidig Ambilight, stilige avtakbare høyttalere og mørke kromdetaljer tar interiørdesign til et nytt nivå. Ultra HD og Bright Pro gjenoppretter bilder fra hvilken som helst kilde for enestående skarphet. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 31 990,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

8600 series Svært slank 4K UHD-TV drevet av Android™

164 cm (65"), 4K Ultra HD LED-TV, Hex Core, 16 GB og kan utvides, Dobbel tuner DVB-T/T2/C/S/S2 65PUS8601/12 Finn lignende produkter

Svært slank 4K UHD LED-TV drevet av Android

Med firesidig Ambilight

 • Ambilight vil for alltid endre måten du ser TV på

  Du har skapt et hjem som er mer enn bare et hus, så hvorfor ikke velge en TV som er varm og innbydende? Vår hittil mest fantastiske Ambilight-opplevelse sender ut en ekstra bred glød fra fire sider av TV-skjermen på veggen rundt. Skjermen virker mye bredere og gir deg en forsterket opplevelse – og TV-en ser ut som den svever i luften. Farge, liv og spenning går utover skjermen og inn i stuen og gir deg en seeropplevelse utenom det vanlige.

 • 4K Ultra HD – oppløsning som du aldri har sett før

  Ultra HD-TV har fire ganger så høy oppløsning sammenlignet med vanlig Full HD-TV. Med over åtte millioner piksler og unik Ultra Resolution-oppskaleringsteknologi får du forbedrede bilder uansett det opprinnelige innholdet. Gled deg over forbedret skarphet, økt dybdesyn, overlegen kontrast, jevne, naturlige bevegelser og fullkomne detaljer.

 • Android og Hex Core for den ultimate Ultra HD-opplevelsen

  Android-operativsystemet kombinert med Hex Core-behandling gjør det enkelt og moro å strømme Ultra HD YouTube-filmer. Og med Android på TV-en kan du navigere, starte apper og spille av videoer på en måte som er superrask, veldig intuitiv og veldig morsom.

 • Google Play Butikk og Philips' appgalleri: Bruk TV-en til andre ting

  Google Play Butikk og Philips' appgalleri: Bruk TV-en til andre ting

  Google Play Butikk og Philips' appgalleri overgår tradisjonelle TV-programmer for å gi deg en stor nettbasert samling av filmer, TV, musikk, apper og spill. Med et minne på 16 GB og som kan utvides, har du massevis av plass til å lagre alt favorittinnholdet ditt og installere flere apper.

 • Sveip, skriv, snakk og mer – det er virkelig Smart

  Sveip, skriv, snakk og mer – det er virkelig Smart

  Vi har sørget for at våre nye fjernkontroller er like morsomme å bruke som Android-TV-en de er paret med. Skriv inn tekst ved å bruke Google voice* eller et fullstendig Qwerty-tastatur. Si: "Open YouTube" for å starte appen. Sveip gjennom familiebilder på den berøringsfølsomme platen. Eller bruk den ganske enkelt som en klassisk fjernkontroll.

 • La deg forføre av lyden på 50 W fra 18 høyttalere

  La deg forføre av lyden på 50 W fra 18 høyttalere

  Omgi deg med vakker lyd. Den nye 8600-serien kombinerer kraften til to høyttalere bak TV-en med 16 mikrodrivere (i de høyre og venstre avtakbare høyttalerne) for å gi et bredt og fyldig lydspekter. Subwooferne er lagd av neodym, et førsteklasses materiale som gir mer volum, bedre bassgjengivelse og ren og jevn lydkvalitet.

 • Avtakbare høyttalere: tilpass hvordan lyden skal se ut

  Våre avtakbare lydstenger har et sømløst metalldeksel med en polert, mørk krombelagt overflate. De er svært slanke og stilige og har en kreativ utforming som er unik for Philips. Lydstengene kan plasseres til høyre og venstre for TV-skjermen, eller på valgfritt stativ slik at du kan opprette et trådløst stereolydsystem.

 • Digital støyreduksjon optimaliserer bilder fra en hvilken som helst kilde

  TV-en din er en utrolig maskin, men det er mulig at kilden du ser innholdet fra, ikke er det. Avansert DNR analyserer innholdet for svakheter og leder det innkommende bildet i én av to retninger. Bilder fra en kilde med god kvalitet blir optimalisert til høyeste mulige skarphets- og detaljnivå. Hva med bildene som kommer fra en kilde med dårlig kvalitet? De blir først rengjort for svakheter før kvaliteten økes slik at de tilsvarer bildene som kommer fra en kilde av god kvalitet.

 • Perfect Pixel Ultra HD: det ultimate innen UHD-bildekvalitet

  Vi bygger videre på den prisvinnende arven til UHD-bildekvalitet og har hevet HD-bildekvalitet til et helt nytt nivå. Bildebehandlingsalgoritmene til Perfect Pixel HD-motoren vår konverterer alle bildesignaler til 4K Ultra HD-oppløsning på skjermen. Resultatet? Du får mørkere svarte og lysere hvite farger. Levende farger og naturlige hudtoner og jevne, sylskarpe bilder – hver gang fra alle kilder.

 • Hør alle detaljer med DTS Premium Sound

  Gode TV-høyttalere krever en kraftig behandlingsmotor som tar vare på det originale lydinnholdet. DTS Premium Suite er utformet for å levere opplevelsen som forbrukerne forventer å få fra avansert lydbehandling: oppslukende surroundlyd med dyp og fyldig bass og krystallklar dialog som leveres ved maksimalt volumnivå, uten noen endringer, klipping eller forvrengning.

Se alle spesifikasjoner
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.
 • Android-apper varierer etter land. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til din lokale Google Play Butikk.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TV-en for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TV-en brukes.
 • TV-en støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • (Philips) bare kompatibel med bestemt Philips-spillerenhet.
 • Google Cast-funksjonen er underlagt Google Cast-kompatible apper og enheter. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til produktsiden for Google Cast.
 • TV Remote-appen fra Philips og de relaterte funksjonene varierer etter TV-modell, operatør og land, i tillegg til smartenhetsmodell og operativsystem. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Funksjonene på Smart TV-appen varierer etter TV-modell og land. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.philips.com/smarttv.
 • USB-opptak bare for digitale kanaler, opptak kan være begrenset av kopibeskyttelse for kringkasting (CI+). Det kan også forekomme nasjonale restriksjoner og begrenset kanalutvalg.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i