Innfelt spotlampe

  Innfelt spotlampe

  Den smarte kombinasjonen av belysning og design

  Philips SmartSpot er en smart belysningsløsning med flott design som utfyller interiøret. Spotlampene gir et varmt lys og fås i en rekke minimalistiske design med innfelt lyskilde, slik at de glir inn i ethvert interiør. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

SMARTSPOT Innfelt spotlampe

Sett med 3 597731716 Finn lignende produkter

Den smarte kombinasjonen av belysning og design

 • Justerbar lysintensitet med dimmebryter

  Justerbar lysintensitet med dimmebryter

  Juster lysintensiteten til denne belysningen fra Philips med en dimmer (ikke inkludert). Dette gjør denne lampen ideell for å utheve trekk eller skape en atmosfære for alle anledninger, enten det er en koselig middag for to, eller man skal slappe av i stuen med familie og venner.

 • Førsteklasses materiale, konstruert for å vare

  Førsteklasses materiale, konstruert for å vare

  Philips SmartSpot-lysarmaturer er laget av materialer av høy kvalitet, blant annet formstøpt aluminium.

 • Sparer opptil 40 % energi

  Sparer opptil 40 % energi

  Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer denne lampen energi, noe som hjelper deg å spare penger på strømregningene og gjøre din del for miljøet.

 • Strålende lys av høy kvalitet

  Ecohalogen-lampene fra Philips gir strålende lys for å utheve trekk eller skape en fin stemning i rommet mens de sparer energi sammenlignet med tradisjonelle halogenlamper. Lyset skinner i en lysvinkel på 40°, som er perfekt for generell belysning.

 • Utrolig fleksibilitet

  Philips SmartSpot er en avansert lyskilde som gir deg full kontroll over belysningen i hjemmet. Mange deler roterer fritt slik at du kan rette lyset dit du trenger det.

 • Stilig og diskré design

  Disse moderne lampene med innfelling er stilige og diskré og passer perfekt i taket. Det er ingen kanter som stikker ut eller uvanlige former som trekker oppmerksomheten bort fra innredningen i rommet.

 • Spotbelysning som er designet for interiøret ditt

  Hvis du er ute etter suveren lyskvalitet og en smart belysningsløsning som utfyller interiøret i hjemmet, kan du prøve spotlampene Philips SmartSpot. Det er et funksjonelt utvalg av minimalistiske design der lyskilden er innfelt, og passer sømløst inn i ethvert interiør.

 • Lyskilden har ekstra lang levetid

  Medfølgende Philips-lyskilde med ekstra lang levetid, opptil 1000 timer.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i