Innfelt spotlampe

  Innfelt spotlampe

  Den smarte kombinasjonen av belysning og design

  Philips SmartSpot er en smart belysningsløsning med flott design som utfyller interiøret. Spotlampene gir et varmt lys og fås i en rekke minimalistiske design med innfelt lyskilde, slik at de glir inn i ethvert interiør.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Den smarte kombinasjonen av belysning og design

 • Førsteklasses materiale, konstruert for å vare

  Førsteklasses materiale, konstruert for å vare

  Philips SmartSpot-lysarmaturer er laget av materialer av høy kvalitet, blant annet formstøpt aluminium.

 • Lyskilde med ekstra lang levetid

  Lyskilde med ekstra lang levetid

  Medfølgende Philips-lyskilde med ekstra lang levetid, opptil 6000 timer.

 • Sparer opptil 80 % energi

  Sparer opptil 80 % energi

  Den største fordelen med energieffektiv belysning er energisparingen. En energisparende lyskilde bruker kun en femtedel av energien til en tradisjonell lyskilde. Det betyr at hvis du installerer energisparende belysning fra Philips hjemme, kan du redusere strømregningen (for belysning) med ca. 80 %.

 • Diffust, varmt hvitt lys

  Denne lampen bruker det siste innen energibesparende lampeteknologi fra Philips for å gi et varmt, hvitt og naturlig lys. Det diffuse lyset lyser opp rommet med et varmt hvitt lys, og du får funksjonalitet samtidig som det er miljøvennlig. Diffust lys er perfekt for almennbelysning.

 • Stilig og diskré design

  Disse moderne lampene med innfelling er stilige og diskré og passer perfekt i taket. Det er ingen kanter som stikker ut eller uvanlige former som trekker oppmerksomheten bort fra innredningen i rommet.

 • Spotbelysning som er designet for interiøret ditt

  Hvis du er ute etter suveren lyskvalitet og en smart belysningsløsning som utfyller interiøret i hjemmet, kan du prøve spotlampene Philips SmartSpot. Det er et funksjonelt utvalg av minimalistiske design der lyskilden er innfelt, og passer sømløst inn i ethvert interiør.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i