Innfelt spot

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/592733116/592733116_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Innfelt spot

  Den smarte kombinasjonen av belysning og design

  Philips SmartSpot er en smart belysningsløsning med flott design som utfyller interiøret. Spotlampene gir et varmt lys og fås i en rekke minimalistiske design med innfelt lyskilde, slik at de glir inn i ethvert interiør. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

myLiving Innfelt spot

Nash, hvit, LED 592733116 Finn lignende produkter

Den smarte kombinasjonen av belysning og design

 • Varmhvitt lys

  Varmhvitt lys

  Denne lampen bruker det aller siste innen belysningsteknologi fra Philips med nye avanserte og kraftige LED med et varmhvitt lys som gir lys med en fargetemperatur på 2700 Kelvin.

 • Førsteklasses materiale, konstruert for å vare

  Førsteklasses materiale, konstruert for å vare

  Philips SmartSpot-lysarmaturer er laget av materialer av høy kvalitet, blant annet formstøpt aluminium.

 • Sparer opptil 80 % energi

  Sparer opptil 80 % energi

  LED-belysningsteknologien som brukes i lysarmaturer fra Philips, er svært energibesparende (en modul på 7,5 W produserer 350 Lumen). Resultatet er at alle lysarmaturene sparer energi, slik at forbrukerne sparer penger på strømregningen, og bidrar til å verne miljøet. Hvis du vil ha hjemmebelysning som er energibesparende og gir flott lys med en rekke moderne designvarianter, skal du se etter LED-produkter fra Philips.

 • Høy lyseffekt

  Lys av høy kvalitet med stor lysmengde. Lyset har en lysvinkel på 40 grader – den perfekte vinkelen for spotbelysning.

 • Utrolig fleksibilitet

  Philips SmartSpot er en avansert lyskilde som gir deg full kontroll over belysningen i hjemmet. Mange deler roterer fritt slik at du kan rette lyset dit du trenger det.

 • Stilig og diskré design

  Disse moderne lampene med innfelling er stilige og diskré og passer perfekt i taket. Det er ingen kanter som stikker ut eller uvanlige former som trekker oppmerksomheten bort fra innredningen i rommet.

 • Ekstremt lang driftstid

  En lyskilde du kan stole på. Philips GU10 PowerLED-lyskildene tilbyr en ekstremt lang levetid på minst 25 000 timer. Det er så komfortabelt å slippe å bekymre seg for vedlikehold av LED-lampene samtidig som du har den perfekte lysstemningen i hjemmet.

 • Spotbelysning som er designet for interiøret ditt

  Hvis du er ute etter suveren lyskvalitet og en smart belysningsløsning som utfyller interiøret i hjemmet, kan du prøve spotlampene Philips SmartSpot. Det er et funksjonelt utvalg av minimalistiske design der lyskilden er innfelt, og passer sømløst inn i ethvert interiør.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i