Spot

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/591101716/591101716_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Spot

  Dekorer hjemmet ditt med lys

  Denne elegante Philips Kaya-spotlampen i matt krom passer i ethvert interiør. Det justerbare hodet passer perfekt til å rette inn lyset, noe som gjør det til et fullkomment stemningslys. En Philips LED-lyskilde følger med for varmt hvitt lys. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

myLiving Spot

KAYA, matt krom, LED 591101716 Finn lignende produkter

Dekorer hjemmet ditt med lys

 • LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-lyskilden som følger med denne Philips-lampen, er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås umiddelbart på, gir optimalt lys og får frem fargene i hjemmet ditt.

 • Varmhvitt lys

  Varmhvitt lys

  Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer, som er angitt i kelvin (K). Lamper med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin-verdi produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne Philips-lampen gir et varmt, hvitt lys for en koselig atmosfære.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer den energibesparende lampen fra Philips energi, noe som hjelper deg med å spare penger på strømregningene og gjøre din del for miljøet.

 • Lang driftstid opptil 10 år

  Lang driftstid opptil 10 år

  En lyskilde du kan stole på. LED-lyskilden som følger med denne LED-lampen fra Philips, vil vare opptil 10 000 timer (som tilsvarer 10 år på grunnlag av en gjennomsnittlig bruk på tre timer per dag med minst 13 000 brytersykluser). Det føles behagelig å vite at du ikke trenger å bekymre deg for vedlikehold eller å skifte lyskilde samtidig som du får den perfekte lysstemningen i hjemmet.

 • Egnet til vegg- og takmontering

  Egnet til vegg- og takmontering

  Monter denne lampen på veggen eller taket, akkurat slik du vil ha den.

 • Justerbart spothode

  Rett lyset dit du vil ved å justere, rotere eller vippe på spothodet i lampen.

 • Skap en stilig og innbydende atmosfære

  Denne lampen er designet ut fra det nyeste innen smak, trender og livsstil for enkelt å kunne passe sammen med innredningen, og gjenspeile den atmosfæren du alltid har ønsket.

 • Perfekt for å slappe av og omgås andre

  Stuen er selve hjertet i et hjem – et sted der familien samles, slapper av og omgås andre. Belysningen i stuen og soverommet må være fleksibel og enkel å justere alt etter behov i løpet av en dag. Gjennomtenkt plassering av ulike lyskilder og lek med lyslag er med på å skape en følelse av plass og gir rommet et varmt og innbydende preg.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i