Cinema 21:9

LED-TV

  Cinema 21:9

  LED-TV

  Premiere hver kveld

  Bli imponert av filmer slik de skal vises, med LED-TVen 58PFL9955 fra Philips. Den svært brede TVen med Perfect Pixel HD-motor og LED Pro passer perfekt til filmformatet 21:9 og kommer til live med Ambilight og 3D. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Cinema 21:9 LED-TV

147 cm (58"), Full HD 1080p, digital-TV 58PFL9955H/12 Finn lignende produkter

Premiere hver kveld

med filmformatet 21:9 og Ambilight

 • Perfect Natural Motion for ultrajevne Full HD-filmer

  Nyt handlingen uten flimmer. Perfect Natural Motion estimerer bevegelse i bildet og korrigerer flimmer i både kringkastinger og forhåndsinnspilt filmmateriale (inkludert 1080p-filmer og 24p True Cinema på Blu-ray og DVD). Resultatet er enda jevnere og roligere bilder med utrolig skarphet. Nyt en bevegelsesopplevelse som overgår kinokvalitet!

 • Førsteklasses videobutikker på Internett og TV-programmer på forespørsel

  Gled deg over førsteklasses filmer på TVen fra videobutikker på Internett. De største romantiske klassikerne eller fartsfylte actionfilmene – alt er tilgjengelig med et knappetrykk fra sofaen. Videobutikker tilbyr et stort utvalg av filmer og serier, fra de mest populære og nye utgivelsene til udødelige klassikere. Se på TV akkurat når du måtte ønske. Gå aldri glipp av favorittprogrammet ditt igjen. Reprise-TV tilbyr repriser av TV-serier eller -programmer. Betingelser og tilbud varierer avhengig av land eller kringkaster.

 • Philips Net TV med Wi-Fi for elektroniske tjenester på TVen

  Opplev et stort utvalg av elektroniske tjenester med Net TV. Gled deg over filmer, bilder, informasjonsunderholdning og annet elektronisk innhold direkte på TVen når du vil. Bare koble hjemmekinoanlegget direkte til hjemmenettverket med Ethernet-tilkoblingen, og naviger og velg det du vil se på med fjernkontrollen. Med Philips-menyen får du tilgang til populære Net TV-tjenester tilpasset TV-skjermen. I tillegg kan du med DLNA-sertifisert PC-nettverk se på videoer eller få tilgang til bilder som er lagret på datamaskinen, ved hjelp av fjernkontrollen.

 • Cinema 21:9-filmsideforhold, ingen svarte striper nederst og øverst

  Cinema 21:9-filmsideforhold, ingen svarte striper nederst og øverst

  De fleste TVer har et sideforhold på 16:9 (eller 1,78:1) og en oppløsning på 1080p Full HD. Men storfilmer fra Hollywood filmes vanligvis med et sideforhold på 2,39:1. Med nye Cinema 21:9 fra Philips passer TVene perfekt til det opprinnelige filmformatet som brukes av regissører med et sideforhold på 21:9 (2,39:1). Så uansett hvilken film det er, kan du nå se den med det opprinnelige sideforholdet uten svarte linjer.

 • Flervisning som holder deg oppdatert mens du ser på TV

  Flervisning som holder deg oppdatert mens du ser på TV

  Flervisning som holder deg oppdatert mens du ser på TV. Se på Internett-tjenester som Net TV ved siden av TVen på en klar skjerm. Et Net TV-vindu kan åpnes ved siden av TVen, eller så kan TVen kombineres med en annen videoenhet. Den lille skjermen kan enkelt byttes om med hovedaktiviteten din for å gi deg kontroll.

 • Ambilight Spectra 3 gir en mer intens seeropplevelse

  Ambilight Spectra 3 gir en mer intens seeropplevelse

  Få en ny dimensjon i seeropplevelsen med Ambilight Spectra 3. Denne patenterte Philips-teknologien forstørrer skjermen ved å projisere en lysglød på tre av sidene til TVen, fra baksiden av skjermen på veggen rundt. Ambilight justerer automatisk fargen og lysstyrken til lyset slik at det passer til bildet, noe som skaper en altoppslukende seeropplevelse. Veggtilpasningsfunksjonen gjør at fargen på lyset alltid passer til bildet, uansett hvilken farge du har på veggen. Med Ambilight blir filmene virkelig levende.

 • LED Pro for ekstrem kontrast og lysstyrke

  LED Pro for ekstrem kontrast og lysstyrke

  Få enestående bilder og bruk opptil 50 % mindre energi med prisbelønte LED Pro fra Philips. Over 1000 LED-lamper brukes selektivt i et nett som bakbelysning for displayet. De genererer strålende lys i skarpe bildeområder og dimmes fullstendig på mørke områder for å spare energi. Kombinert med den kraftige Perfect Pixel HD-motoren blir resultatet et praktfullt bilde med ekstrem kontrast, skarphet og levende farger. Svart er svart og hvitt er opplyst med LED Pro.

 • Bright Pro for virkelighetsnær lysstyrke

  Bright Pro for virkelighetsnær lysstyrke

  Med Bright Pro får du bilder med virkelighetsnær lysstyrke og fantastisk kontrast. Bright Pro, som bygger på Philips' prisbelønte LED Pro, forsterker lysmengden for deler av bildet, mens de svarte delene beholdes. Dette gir en enestående lysstyrke, samtidig som den avanserte og smarte behandlingen reduserer energiforbruket med opptil 50 %.

 • Wi-Fi MediaConnect til å projisere PC-mediefiler på TVen

  Wi-Fi MediaConnect til å projisere PC-mediefiler på TVen

  Se videoer og bilder fra den bærbare PCen trådløst på TVen. Når du har installert denne funksjonen på den bærbare PCen, er betjeningen svært enkel. Med et enkelt museklikk kan du projisere PC-skjermen på den store TV-skjermen. God aleneunderholdning og morsomt å dele med andre.

 • Full HD med Perfect Pixel HD-motor for uslåelig klarhet

  Opplev enestående skarphet og klarhet med Perfect Pixel HD-motor. Hver piksel i bildet forbedres for å passe bedre til pikslene rundt. Det gir et mer naturlig bilde. Resultatet er en unik kombinasjon av skarphet, naturlige detaljer, levende farger, overlegen kontrast og jevne og naturlige bevegelser, uansett hva du ser på. Rene og knivskarpe bilder gjennom sporing og reduksjon av bildeartefakter og støy i alle innholdskilder, fra multimedier til vanlig TV. Full HD-skjermen med 1920 x 1080p piksler gir flotte Progressive Scan-bilder uten flimring og med suveren lysstyrke.

 • Full HD 3D-TV for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  Bli imponert av 3D-filmer i din egen stue med verdens første 3D-TV i kinoproposisjon. Aktiv 3D bruker den nyeste generasjonen av høyhastighetsvisning for ekte dybde og realisme i Full HD-oppløsning. Førsteklasses 3D-filmutgivelser på Blu-ray og 3D-kringkasting på TV tilbyr et stadig økende utvalg av innhold av høy kvalitet. TVen blir klar for Full HD 3D-opplevelsen ved at du kjøper så mange 3D-briller du vil (utvidelsessettet PTA03).

 • 400 Hz Clear LCD, 0,5 ms for svært skarpe bevegelser

  Nyt den raskeste LCD-TVen fra Philips. 400 Hz Clear LCD* gir LCD-TVens svartid et uovertruffent nivå på 0,5 ms, slik at du kan glede deg over utmerket bevegelsesskarphet i selv de raskeste actionscenene.

Se alle spesifikasjoner
 • 400 Hz Clear LCD viser 400 scener per sekund ved å kombinere avansert 200 Hz-teknologi med Scanning Backlight ved 50 % arbeidssyklus.
 • 8 dagers EPG, tjenesten er ikke tilgjengelig i alle land.
 • Net TV: Gå til www.philips.com/smarttv for å finne tjenestene som tilbys i landet ditt.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Wi-Fi Media Connect: Avspillingen av videoer kan påvirkes av PCens hastighet og Wi-Fi-båndbredden. Du finner en oversikt over minste systemkrav og anbefalte systemkrav på www.philips.com/wifimediaconnect. Viser innhold med en forsinkelse på noen sekunder. Små forskjeller i bilde og lyd kan forekomme.
 • 3D-TV krever tilbehør PTA03 (Active shutter-briller), en 3D-kompatibel kildeenhet og 3D-kildemateriale.
 • Vanlig effektforbruk når apparatet er slått på, er målt i henhold til IEC62087 Ed 2.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • Denne TVen inneholder bly kun i enkelte deler eller komponenter, hvor det ikke finnes noen teknologiske alternativer i henhold til eksisterende unntaksklausuler under RoHS-direktivet.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i