Innfelt spot

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/579964816/579964816_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Innfelt spot

  Den smarte kombinasjonen av belysning og design

  Den nyeste LED-lyskilden fra Philips – en tynn disk av strålende lys. Bare trykk og klikk på den indre sirkelen for å løsne og frigjøre disken for enkel posisjonering. Når LED-lampen er løsnet fra monteringsstativet, ser det ut som den på magisk vis henger i løse luften. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

SMARTSPOT Innfelt spot

Yed, aluminium, LED 579964816 Finn lignende produkter

Den smarte kombinasjonen av belysning og design

 • Antireflekterende LED-disk

  Antireflekterende LED-disk

  De avanserte funksjonenen til Philips SmartSpot omfatter High PowerLED, som gir mye lys fra energieffektive LED som varer lenge, i tillegg til den siste nyskapingen innen LED-belysning: en flat, antireflekterende LED-skive som ikke blender. Dette er en imponerende samling av seks LED-lyskilder med høy effekt som er montert på en vakker og ultratynn skive.

 • Kan dimmes

  Kan dimmes

  Justerbar lysintensitet med dimmebryteren. Dette gjør Philips SmartSpot-lysarmaturene ideelle for å fremheve elementer eller skape en stemning for enhver anledning, enten det er et koselig måltid for to eller avslapning i stuen sammen med familie og venner, eller den kan sørge for funksjonell belysning i korridorer.

 • Svært lang levetid

  Svært lang levetid

  Svært lang levetid med pålitelig ytelse. Philips SmartSpot-lysarmaturene er basert på kraftige LED-lyskilder som varer i opptil 20 000 timer samtidig som de gir best mulig lysmengde.

 • Utrolig fleksibilitet

  Utrolig fleksibilitet

  Philips SmartSpot er en avansert lyskilde som gir deg full kontroll over belysningen i hjemmet. Mange deler roterer fritt slik at du kan rette lyset dit du trenger det.

 • Førsteklasses materiale, konstruert for å vare

  Førsteklasses materiale, konstruert for å vare

  Philips SmartSpot-lysarmaturer er laget av materialer av høy kvalitet, blant annet formstøpt aluminium.

 • Sparer opptil 80 % energi

  Sparer opptil 80 % energi

  Alle Philips SmartSpot-lysarmaturer sparer energi, slik at de hjelper deg med å spare penger på strømregningen og bidrar til å verne om miljøet.

 • Varmt hvitt lys

  Varmt hvitt lys

  Philips SmartSpot LED bruker det aller siste innen LED-belysningsteknologi med nye avanserte og kraftige LED-lyskilder med et varmt hvitt lys med en fargetemperatur på 2700 Kelvin.

 • Høy lyseffekt

  Lys av høy kvalitet med stor lysmengde. Lyset har en lysvinkel på 40 grader – den perfekte vinkelen for spotbelysning.

 • Stilig og diskré design

  Disse moderne lampene med innfelling er stilige og diskré og passer perfekt i taket. Det er ingen kanter som stikker ut eller uvanlige former som trekker oppmerksomheten bort fra innredningen i rommet.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i