Spot

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/562403116/562403116_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Spot

  Fremhev hjemmet med lys

  Philips myLiving Star LED-veggspotlampen formidler en tidløs eleganse med en fot av krom og pulverlakkert hvit hoveddel. Spotlampen har det siste av LED-teknologi, er energisparende og gir mye varmt hvitt lys for å lyse opp rommet ditt på en stilfull måte. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fremhev hjemmet med lys

 • LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-teknologien som er integrert i denne Philips-lampen, er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås umiddelbart på, gir optimalt lys og får frem fargene i hjemmet ditt.

 • Varmhvitt lys

  Varmhvitt lys

  Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer, som er angitt i kelvin (K). Lamper med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin-verdi produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne Philips-lampen gir et varmt, hvitt lys for en koselig atmosfære.

 • Justerbart spothode

  Justerbart spothode

  Rett lyset dit du vil ved å justere, rotere eller vippe på spothodet i lampen.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer den energibesparende lampen fra Philips energi, noe som hjelper deg med å spare penger på strømregningene og gjøre din del for miljøet.

 • Lang levetid opptil 30 år

  Lang levetid opptil 30 år

  En lyskilde du kan stole på. De integrerte LED-ene, som brukes i denne LED-lampen fra Philips, vil vare opptil 30 000 timer (som tilsvarer 30 år på grunnlag av en gjennomsnittlig bruk på 3 timer per dag med minst 13 000 brytersykluser). Det føles så komfortabelt å vite at du ikke trenger å bekymre deg for vedlikehold eller å skifte lyspære samtidig som du får den perfekte lysstemningen i hjemmet.

 • Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

  Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

  I tillegg til standardgarantien på to år på denne lampen gir Philips fem års garanti på LED-systemet, altså LED-modulen og driveren i denne lampen.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i