Buet 4K LED-TV drevet av Android TV™

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pus8700_12/55pus8700_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Buet 4K LED-TV drevet av Android TV™

  Buet 4K LED-TV drevet av Android TV

  Du får både i pose og sekk: Buet UHD-TV i 8700-serien er drevet av Android og kombinerer kvalitetsmaterialer og teknologi med en elegant utforming. Tilleggsdetaljer inkluderer tresidig Ambilight, Quad Core-behandling og buet stativ i krom med synlig lydplanke. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

8700 series Buet 4K LED-TV drevet av Android TV™

139 cm (55"), 4K Ultra HD LED-TV, Quad Core, 16 GB og kan utvides, Dobbel tuner DVB-T/T2/C/S/S2 55PUS8700/12 Finn lignende produkter

Buet 4K LED-TV drevet av Android TV

Med tresidig Ambilight

 • Ambilight vil endre måten du ser TV på for alltid

  Du har skapt et hjem som er mer enn bare et hus, så hvorfor ikke også velge en TV som er varm og innbydende? Philips' unike Ambilight-teknologi gjør skjermen mye bredere – og seeropplevelsen mer oppslukende – ved å utstråle en ekstra bred glød fra tre sider av TV-skjermen på veggen rundt. Farge, liv og spenning går utover skjermen og inn i stuen og bringer med seg en mer spennende, intens og altoppslukende seeropplevelse.

 • 4K Ultra HD – oppløsning som du aldri har sett før

  Ultra HD-TV har fire ganger så høy oppløsning sammenlignet med vanlig Full HD-TV. Med over åtte millioner piksler og unik Ultra Resolution-oppskaleringsteknologi får du forbedrede bilder uansett det opprinnelige innholdet. Gled deg over forbedret skarphet, økt dybdesyn, overlegen kontrast, jevne, naturlige bevegelser og fullkomne detaljer.

 • Micro Dimming Pro for utrolig kontrast

  Micro Dimming Pro optimaliserer kontrasten på TV-en basert på lysforholdet i rommet. En lyssensor og spesialprogramvare analyserer bildet i 6400 forskjellige soner, slik at du får utrolig kontrast og bildekvalitet som gir en svært virkelighetsnær bildeopplevelse – natt som dag.

 • Pixel Precise Ultra HD: Oppdag en levende UHD-bildekvalitet

  Skjønnheten til 4K Ultra HD TV-en ligger i hver detalj. Pixel Precise Ultra HD-motoren fra Philips konverterer alle bildesignaler til fantastisk UHD-oppløsning på skjermen. Gled deg over jevne og skarpe bevegelige bilder og enestående kontrast. Oppdag dypere svart, hvitere hvitt, levende farger og naturlige hudtoner – hver gang fra alle kilder.

 • Slipp løs kraften i Quad Core og integrert Android

  Quad Core-prosessor fra Philips møter Android-effekten for å gi en spennende spillopplevelse. Og med Android på TV-en kan du navigere, åpne apper og spille av videoer på en måte som er svært rask, svært intuitiv og fantastisk morsom.

 • Uttrykk smaken din med en buet TV fra Philips

  Uttrykk smaken din med en buet TV fra Philips

  Du lever ditt eget liv … bør du ikke også ha en TV som passer deg og din smak? Den buede TV-en tøyer grensene for tradisjonell design. Den tilfører rommet en moderne stil og har fortsatt den gode bildekvaliteten som du forventer deg av en TV fra Philips.

 • Google Play Butikk og Philips' appgalleri: Bruk TV-en til andre ting

  Google Play Butikk og Philips' appgalleri: Bruk TV-en til andre ting

  Google Play Butikk og Philips' appgalleri overgår tradisjonelle TV-programmer for å gi deg en stor nettbasert samling av filmer, TV, musikk, apper og spill. Med et minne på 16 GB og som kan utvides, har du massevis av plass til å lagre alt favorittinnholdet ditt og installere flere apper.

 • Sveip, skriv, snakk og mer – det er virkelig Smart

  Sveip, skriv, snakk og mer – det er virkelig Smart

  Vi har sørget for at våre nye fjernkontroller er like morsomme å bruke som Android-TV-en de er paret med. Skriv inn tekst ved å bruke Google voice* eller et fullstendig Qwerty-tastatur. Si: "Open YouTube" for å starte appen. Sveip gjennom familiebilder på den berøringsfølsomme platen. Eller bruk den ganske enkelt som en klassisk fjernkontroll.

 • Digital støyreduksjon optimaliserer bilder fra en hvilken som helst kilde

  TV-en din er en utrolig maskin, men det er mulig at kilden du ser innholdet fra, ikke er det. Avansert DNR analyserer innholdet for svakheter og leder det innkommende bildet i én av to retninger. Bilder fra en kilde med god kvalitet blir optimalisert til høyeste mulige skarphets- og detaljnivå. Hva med bildene som kommer fra en kilde med dårlig kvalitet? De blir først rengjort for svakheter før kvaliteten økes slik at de tilsvarer bildene som kommer fra en kilde av god kvalitet.

 • La deg forføre av lyden på 50 W fra fem høyttalere

  Omgi deg med vakker lyd. Den nye 8700-serien kombinerer kraften til tre høyttalere bak TV-en med to diskanthøyttalere foran for å gi et bredt og fyldig lydspekter. Subwooferne er lagd av neodym, et førsteklasses materiale som gir mer volum, bedre bassgjengivelse og ren og jevn lydkvalitet.

 • Hør alle detaljer med DTS Premium Sound

  Gode TV-høyttalere krever en kraftig behandlingsmotor som tar vare på det originale lydinnholdet. DTS Premium Suite er utformet for å levere opplevelsen som forbrukerne forventer å få fra avansert lydbehandling: oppslukende surroundlyd med dyp og fyldig bass og krystallklar dialog som leveres ved maksimalt volumnivå, uten noen endringer, klipping eller forvrengning.

Se alle spesifikasjoner
 • Foreldre bør overvåke barnas bruk av 3D og sørge for at de ikke opplever ubehag som nevnt over. Det anbefales at barn under seks år ikke ser i 3D, siden synet deres ikke er fullt utviklet ennå.
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.
 • Android-apper varierer etter land. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til din lokale Google Play Store.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • (Philips) bare kompatibel med bestemt Philips-spillerenhet.
 • Google Cast-funksjonen er underlagt Google Cast-kompatible apper og enheter. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til produktsiden for Google Cast.
 • TV Remote-appen fra Philips og de relaterte funksjonene varierer etter TV-modell, operatør og land, i tillegg til smartenhetsmodell og operativsystem. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Funksjonene på Smart TV-appen varierer etter TV-modell og land. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.philips.com/smarttv.
 • USB-opptak bare for digitale kanaler, opptak kan være begrenset av kopibeskyttelse for kringkasting (CI+). Det kan også forekomme nasjonale restriksjoner og begrenset kanalutvalg.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i