widescreen flat-TV

  widescreen flat-TV

  Den ultimate TV-opplevelsen

  Nyt den ultimate TV-opplevelsen når Ambilight og Pixel Plus 2 hever bildekvaliteten til et nytt nivå. Overlegen TV-komfort, den nyeste plasmaskjermteknologien og en elegant utforming som fremhever resten av interiøret. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Den ultimate TV-opplevelsen

med Pixel Plus 2 og Ambilight

 • Høydefinisjons WXGA-plasmaskjerm, 1366 x 768p

  Med denne avanserte plasmaskjermteknologien får du en widescreen HD-oppløsning på 1366 x 768p. Den gir strålende bilder uten flimring med optimal lysstyrke og suverene farger. Det levende og skarpe bildet gir deg en større seeropplevelse.

 • Pixel Plus 2 for bedre detaljer, dybde og klarhet

  Pixel Plus 2 er en digital bildebehandlingsteknologi som forbedrer oppløsningen til stillbilder og levende bilder. Den gjør mer enn å legge til piksler. Den gjør også pikslene bedre, slik at du får en fantastisk skarphet og bildedybde hver gang, fra enhver kilde. Den forbedrer ikke bare oppløsningen heller. Du kan også dra nytte av forbedret reproduksjon av fargene, noe som gir fine fargedetaljer og en overlegen glans.

 • Fullfarget omgivelseslys forbedrer seeropplevelsen

  Med fullfarget omgivelseslys får du avslappet titting og unike omgivelser fra en myk lysglød på veggene rundt TVen. Undersøkelser har vist at tilpasset omgivelseslys gir en bedre og mer avslappende seeropplevelse. Ambilight-fargene tilpasser seg automatisk til bildene på skjermen for å gi seeropplevelsen en ny dimensjon. Lyset kan også settes på faste farger og forskjellige nyanser av hvitt. I standby-modus kan lysene gjøres om til alle farger og lage en unik stemning i rommet.

 • Digital Natural Motion for jevn bevegelse for bilder

  Philips utviklet Digital Natural Motion for å fjerne stroboskopeffekter for bevegelige motiver. Digital Natural Motion beregner bevegelsen i bildet og korrigerer for motivets hastighet og retning både i kringkastings- og filmmateriale (for eksempel DVD). Resultatet er jevn bevegelsesgjengivelse og enestående skarphet som bidrar til å bedre seeropplevelsen.

 • Aktiv kontroll med lyssensor optimaliserer bildekvaliteten

  Aktiv kontroll er en unik og intelligent måte å optimalisere bildekvaliteten på, der det innkommende signalet måles og analyseres for å justere bildekvalitetsinnstillingene automatisk. Aktiv kontroll med lyssensor bruker en sensor for å justere bildelysstyrken avhengig av lysforholdene i rommet.

 • Virtual Dolby Surround for en kinolignende lydopplevelse

  Virtual Dolby Surround er en behandlingsteknologi for å forbedre surround-lydeffekter. Den skaper en følelse av Dolby Pro Logic uten at det er nødvendig med ekstra bakhøyttalere. Du blir totalt oppslukt av TV-opplevelsen.

 • 1200-siders hypertekst for umiddelbar rask tilgang til tekst-tv

  Tekst-tv er et vanlig system som overføres av de fleste kringkastere. Med 1200-siders Smart Text-funksjon går det utrolig raskt å bytte side.

 • DVI-I gir det beste bildet og fleksible tilkoblingsmuligheter

  En DVI-I-inngang skaper en ukomprimert digital RGB-tilkobling med høy båndbredde fra kilden til skjermen. Ved å fjerne konverteringen av digitale signaler til analoge, får du et perfekt bilde uten støy. DVI-inngangen støtter HDCP-kopibeskyttelse som tillater visning av kopibeskyttede programmer fra digitale set-top-bokser, DVD-spillere og HD-opptakere. DVI-I er tidløs siden det kan kobles til alle HDMI-enheter (krever konverteringskabel). DVI-I-inngangen er kompatibel med analoge PC-signaler (VGA).

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i