Flat-TV

  Flat-TV

  Forbedre seeropplevelsen

  Nyt den ultimate seeropplevelsen med denne Philips Cineos flat-TVen med Perfect Pixel HD-motor, Ambilight Surround, Full HD 1080p-visning og 100 Hz Clear LCD-teknologi. Med USB og minnekortleseren får du full tilgang til multimedieinnhold. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Cineos Flat-TV

119 cm (47"), LCD, integrert digital 47PFL9732D/10 Finn lignende produkter

Forbedre seeropplevelsen

med Perfect Pixel HD og Ambilight

 • Full HD LCD-skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080p

  Full HD LCD-skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080p

  Denne Full HD-skjermen har en widescreenoppløsning på 1920 x 1080p. Dette er den høyeste oppløsningen for HD-kilder for best mulig bildekvalitet. Den er fullstendig fremtidskompatibel siden den støtter 1080p-signaler fra alle kilder, inkludert de nyeste som Blu-ray og avanserte HD-spillkonsoller. Signalbehandlingen er oppgradert for å støtte denne mye høyere signalkvaliteten og oppløsningen. Den gir strålende Progressive Scan-bilder uten flimmer med suveren lysstyrke og farger.

 • HD-klar for visning av HD-signaler av beste kvalitet

  HD-klar for visning av HD-signaler av beste kvalitet

  Se den ypperlige bildekvaliteten på HD-bilder, og se HD-kilder som HDTV-set-top-boks eller Blu-ray-plate. HD Ready (HD-klar) er et beskyttet merke som gir bedre bildekvalitet enn Progressive Scan. Det er i overensstemmelse med strenge standarder som er vedtatt av EICTA for å gi en HD-skjerm som viser fordelene ved oppløsning og bildekvalitet til et HD-signal. Det har en universell tilkobling til både analog YPbPr og ukomprimert digital DVI- eller HDMI-tilkobling som støtter HDCP. Det kan vise 720p- og 1080i-signaler ved 50 og 60 Hz.

 • Perfect Pixel HD-motor for uslåelig skarphet og klarhet

  Perfect Pixel HD-motor for uslåelig skarphet og klarhet

  Opplev uslåelig skarphet og klarhet med Perfect Pixel HD-motor. Hver piksel i bildet forbedres til å passe bedre til pikslene rundt. Det gir et mer naturlig bilde. Resultatet er en unik kombinasjon av skarphet, naturlige detaljer, levende farger, suveren kontrast og jevne og naturlige bevegelser, uansett hva du ser på. Rene og knivskarpe bilder gjennom oppdagelse og reduksjon i bildeartefakter og støy i alle innholdskilder – fra multimedia til standard-TV.

 • 100 Hz Clear LCD for ekstremt skarpe bevegelser (3 ms)

  100 Hz Clear LCD for ekstremt skarpe bevegelser (3 ms)

  100 Hz Clear LCD gir ekstremt skarpe bevegelser for klare og levende bilder selv ved raske bevegelser på skjermen. Den doble bildefrekvensinnsettingen (Double Frame Rate Insertion) bruker en høy 100 Hz oppdateringshastighet. Det gjør gjengivelsen av bevegelsene dobbelt så skarp som vanlig LCD. Resultatet er en svartid på 3 millisekunder (målt i oppfattet BEW (Perceived Blur-Edge-Width)). Denne unike Philips-teknologien tar bevegelsesskarphet på LCD-skjermer til nye høyder.

 • HD Natural Motion for svært jevne bevegelser i Full HD-filmer

  HD Natural Motion for svært jevne bevegelser i Full HD-filmer

  Philips oppfant HD Natural Motion for å minimere flimmereffekter som er synlige med filmbasert bildeinnhold. Den prisbelønte algoritmen estimerer bevegelsen i bildet og korrigerer flimring i både kringkastinger og filmmateriale (f.eks. en DVD- eller Blu-ray-plate). Resultatet er jevn bevegelsesgjengivelse og enestående skarphet som bidrar til å bedre seeropplevelsen.

 • Integrert digital tuner for DVB-T-mottak

  Med den integrerte digitale DVB-T-tuneren kan du motta digitale kabel-TV- og bakke-TV-signaler uten en ekstra set-top-boks. Nyt kvalitets-TV uten kabelrot.

 • Ambilight-surround for en altoppslukende seeropplevelse

  Ambilight 3 er et imponerende tilskudd til den generelle opplevelsen med omgivelseslys på tre sider for å utfylle fargene og lysintensiteten til bildet på skjermen. Det skaper stemning, stimulerer til en mer avslappet seeropplevelse og forbedrer oppfatningen av bildedetaljer, kontrast og farge. Ambilight 3 tilpasser fargene automatisk og uavhengig i forhold til innholdet på skjermen. Med Ambilight 3 er nå toppen av bildet fullstendig omgitt, slik at du kan leve deg inn i innholdet.

 • Matchende designdreiestativ

  Dette stativet i høy kvalitet gir maksimal plasseringsfrihet, og det er utformet spesielt til denne TVen. Stativet leveres forhåndsmontert på TVen i esken. Det gjør det enkelt å plassere flat-TVen uten å måtte sette stativet på TVen først. Kos deg med den beste visningsvinkelen ved å dreie den slik du vil ha den.

 • USB- og minnekortspor for å spille multimedier øyeblikkelig

  Vis og del filmer, musikk og bilder med én gang. Minnekortsporet aksepterer kort av typen Compact Flash I og II, Memory Stick, SD-kort/Mini-SD-kort, Smart Media, Micro Drive (opptil 2 GB) og multimediekort. Det er bare å plassere minnekortet i sporet på siden av TVen, og få tilgang til multimediefiler som er lagret på kortet. USB-kontakten gir deg tilgang til multimediefiler på de fleste USB-enheter og digitale kameraer (USB-minneklasseenhet).

 • 3 HDMI-innganger for heldigital HD-tilkobling i én kabel

  HDMI oppretter en ukomprimert digital RGB-tilkobling fra kilden til skjermen. Når det ikke må konverteres til et analogt signal, blir det et plettfritt bilde. Signalet opprettholdes og reduserer flimmer og gir et renere bilde. HDMI kommuniserer på en intelligent måte med kildeenheten via den høyeste utgangsoppløsningen. HDMI-inngangen er fullstendig bakoverkompatibel med DVI-kilder, men har også digitallyd. HDMI bruker HDCP-kopibeskyttelse. Med 3 HDMI-innganger kan du koble til flere HD-kilder, for eksempel en HD-set-top-boks, og en Blu-ray-spiller. TVen er klar for HD-fremtiden.

Se alle spesifikasjoner
 • DVB-T, støttes bare i enkelte land.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i