Bordlampe

  Bordlampe

  En lys verden full av venner

  Den bærbare Philips Drago-lampen er en smart LED-lampe som kan veilede barn og ungdommer om natten. Den slitesterke grønne kroppen er myk og tåler å klemmes på. Vipp lampen for å slå den på og sett den på en dokkingstasjon for lading. Inneholder ikke BPA og er utformet for barn. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 399,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

myKidsRoom Bordlampe

Drago, grønn, LED 445123316 Finn lignende produkter

En lys verden full av venner

 • Myk og god venn

  Myk og god venn

  Denne bærbare lampen fra Philips er nesten som en ekte venn for barnet. Takket være den trygge LED-teknologien og det faktum at den er myk å berøre, er den godt selskap for barnet om natten.

 • Behagelig nattlys

  Behagelig nattlys

  Denne bærbare lampen fra Philips våker over barnet når han eller hun sover. Når han eller hun våkner fra en vond drøm, er det trøst å hente i den lille glødende vennen som holder et øye med barnet om natten.

 • Trygt ledelys

  Trygt ledelys

  Philips' bærbare lampe er en smart LED-lampe som veileder barna i løpet av natten.

 • LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-teknologien som er integrert i denne Philips-lampen, er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås umiddelbart på, gir optimalt lys og får frem fargene i hjemmet ditt.

 • Varmt hvitt lys

  Varmt hvitt lys

  Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer, som er angitt i kelvin (K). Lamper med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin-verdi produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne Philips-lampen gir et varmt, hvitt lys for en koselig atmosfære.

 • For barn

  For barn

  Denne lampen fra Philips til bruk på barnerommet skaper et miljø som legger til rette for det barn liker best – fantasi og moro! Men denne lampen er også utformet for å være trygg for barnet – den er kjølig å berøre, robust og inneholder ikke giftig maling.

 • Enkelt å lade

  Enkelt å lade

  Når du skal lade, setter du ganske enkelt denne Philips-lampen på den medfølgende ladebasen og trykker på knappen for å starte.

 • Vipp for å slå av og på

  Vipp for å slå av og på

  Du slår Philips-lampen av eller på ved å vippe på den. Det er overraskende enkelt og morsomt.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i