Svært slank 4K-TV drevet av Android TV™

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/43put6401_12/43put6401_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Svært slank 4K-TV drevet av Android TV™

  Svært slank 4K LED-TV drevet av Android TV

  Design og ytelse møtes med denne 6400-serien fra Philips. Stativet har en minimalistisk utforming, og bildekvaliteten i 4K Ultra HD og Pixel Plus Ultra HD gjør bildene mer levende. Med Android TV har du så godt som uendelige underholdningsalternativer. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 6 490,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

6000 series Svært slank 4K-TV drevet av Android TV™

108 cm (43"), 4K Ultra HD LED-TV, Quad Core, 8GB og kan utvides, DVB-T/T2/C 43PUT6401/12 Finn lignende produkter

Svært slank 4K LED-TV drevet av Android TV

med tosidig Ambilight

 • Ambilight vil for alltid endre måten du ser TV på

  Du har skapt et hjem som er mer enn bare et hus, så hvorfor ikke velge en TV som er varm og innbydende også? Philips' unike Ambilight-teknologi gjør skjermen mye bredere – og seeropplevelsen mer oppslukende – ved å utstråle en ekstra bred glød fra to sider av TV-skjermen på veggen rundt. Farge, liv og spenning går utover skjermen og inn i stuen og bringer med seg en mer spennende, intens og altoppslukende seeropplevelse.

 • 4K Ultra HD – oppløsning som du aldri har sett før

  Ultra HD-TV har fire ganger så høy oppløsning sammenlignet med vanlig Full HD-TV. Med over åtte millioner piksler og unik Ultra Resolution-oppskaleringsteknologi får du best mulig bildekvalitet. Jo bedre kvalitet det er på originalinnholdet, desto bedre bilder og oppløsning får du. Gled deg over forbedret skarphet, økt dybdesyn, overlegen kontrast, jevne, naturlige bevegelser og fullkomne detaljer.

 • Slipp løs kraften i Quad Core og integrert Android

  Quad Core-prosessor fra Philips møter Android-effekten for å gi en spennende spillopplevelse. Og med Android på TV-en kan du navigere, åpne apper og spille av videoer på en måte som er svært rask, svært intuitiv og fantastisk morsom.

 • Cloud Gaming: flotte spill for alle aldre

  Cloud Gaming har en enorm nettbasert katalog med flotte spill for alle aldre, interesser og spillnivåer. Det er bare å velge et spill og spille det på TV-en.

 • Micro Dimming Pro for utrolig kontrast

  Micro Dimming Pro for utrolig kontrast

  Micro Dimming Pro optimaliserer kontrasten på TV-en basert på lysforholdet i rommet. Lyssensoren og spesialprogramvare analyserer bildet i 6400 forskjellige soner, slik at du får utrolig kontrast og bildekvalitet som gir en svært virkelighetsnær bildeopplevelse – natt som dag.

 • Smalt stativ i aluminium for et lett og førsteklasses utseende

  Alle flotte kunstverk fortjener sitt eget staffeli. Og som med alle flotte kunstverk må den nye Philips-TV-en din vises frem på riktig måte. Disse smale stativene i aluminium er spesielt utviklet av designteamet for denne modellen og uttrykker virkelig den lette og smale utformingen til denne kraftfulle TV-en.

 • Oppdag Ultra HD-kvalitet med Pixel Plus Ultra HD

  Opplev 4K Ultra HD-skarphet med Pixel Plus Ultra HD Engine fra Philips. Den optimaliserer bildekvaliteten for å gi jevne bilder med utrolige detaljer og dybde – få skarpere 4K-bilder med lysere hvite og mørkere svarte farger hver eneste gang.

 • Google Play™: ditt vindu til all moroa

  Google Play™ har en fyldig katalog med flotte spill for alle aldre. De er optimalisert for TV-en, ser flotte ut, og er morsomme å spille. Og du trenger ikke enda en spillkonsoll i huset. Med en universell USB-spillkontroll kan du navigere og spille på en enkel måte.

 • Opplev bedre kontrast, farger og skarphet med HDR Plus

  High Dynamic Range Plus er en ny videostandard. Den redefinerer hjemmeunderholdningen med forbedringer innen kontrast og farge. Gled deg over en herlig opplevelse som fanger inn den opprinnelige dybden og livligheten, samtidig som den gjenskaper innholdet på en måte som skaperen ønsker. Sluttresultatet? Sterkere lysstyrke, mer kontrast, flere farger og bedre detaljer enn noensinne.

 • Den nye integrerte HEVC-standarden for å få glede av 4K av høy kvalitet

  Den nye integrerte HEVC-standarden (H.265) gjør at du kan glede deg over 4K-sendinger med høy bildekvalitet.

Se alle spesifikasjoner
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.
 • Android-apper varierer etter land. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til din lokale Google Play Butikk.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TV-en for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TV-en brukes.
 • TV-en støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Google Cast-funksjonen er underlagt Google Cast-kompatible apper og enheter. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til produktsiden for Google Cast.
 • TV Remote-appen fra Philips og de relaterte funksjonene varierer etter TV-modell, operatør og land, i tillegg til smartenhetsmodell og operativsystem. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Funksjonene på Smart TV-appen varierer etter TV-modell og land. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.philips.com/smarttv.
 • USB-opptak bare for digitale kanaler, opptak kan være begrenset av kopibeskyttelse for kringkasting (CI+). Det kan også forekomme nasjonale restriksjoner og begrenset kanalutvalg.
 • Vær oppmerksom på at Amazon-apper ikke alltid er tilgjengelige i landet ditt (for øyeblikket fungerer Amazon-apper bare i Storbritannia, Tyskland og Østerrike).

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i