Bordlampe

  Bordlampe

  Skap den riktige lysstilen

  Få ikonisk design med en vintagelampe som passer perfekt til den personlige stilen din. Philips InStyle bordlampen er en klassisk 50 år gammel utforming fra Philips som er oppdatert med LED-teknologi. Den passer til interiør i både moderne og retro stil. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

InStyle Bordlampe

BEAUVAIS, grønn, LED 4328417P0 Finn lignende produkter

Skap den riktige lysstilen

Gjør vintagestilen komplett

 • LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-teknologien som er integrert i denne Philips-lampen, er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås umiddelbart på, gir optimalt lys og får frem fargene i hjemmet ditt.

 • Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

  Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

  I tillegg til standardgarantien på to år på denne lampen gir Philips fem års garanti på LED-systemet, altså LED-modulen og driveren i denne lampen.

 • Varmhvitt lys

  Varmhvitt lys

  Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer, som er angitt i kelvin (K). Lamper med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin-verdi produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne Philips-lampen gir et varmt, hvitt lys for en koselig atmosfære.

 • Dimmer på artikkel

  Dimmer på artikkel

  Lampen leveres med en dimmer på selve enheten, slik at du enkelt kan justere lyset slik du vil.

 • Perfekt for å slappe av og omgås andre

  Stuen er selve hjertet i et hjem – et sted der familien samles, slapper av og omgås andre. Belysningen i stuen og soverommet må være fleksibel og enkel å justere alt etter behov i løpet av en dag. Gjennomtenkt plassering av ulike lyskilder og lek med lyslag er med på å skape en følelse av plass og gir rommet et varmt og innbydende preg.

 • Skap en stilig og personlig atmosfære

  Denne lampen har et friskt og moderne utseende med en tidløs design. Den ikoniske formen er en utsøkt kombinasjon av gammelt og nytt. Lampen står i stil med både et moderne og klassisk interiør, noe som gir deg muligheten til å kombinere det klassiske med det moderne i et hjem som både ser og føles bra ut.

 • Materialer i høy kvalitet

  Denne lampen er laget av materialer av høy kvalitet og har en enestående overflate. Dette sikrer et solid og slitesterkt produkt som vil sette sitt preg på hjemmet ditt i mange år fremover.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i