Full HD LED-TV

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/42pft6309_12/42pft6309_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Full HD LED-TV

  Smart Full HD LED-TV

  Design som er mer enn bare utseende: Smart Full HD LED-TV-en i 6300-serien fra Philips. Vi starter med Pixel Plus HD Engine for skarpe, klare bilder og legger deretter til Ambilight samt rammeløs design for å ta seeropplevelsen til et nytt nivå. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

6000 series Full HD LED-TV

107 cm (42"), Full HD LED-TV, Dual Core, DVB-T/T2/C 42PFT6309/12 Finn lignende produkter

Smart Full HD LED-TV

Med tosidig Ambilight

 • Ambilight vil endre måten du ser TV på for alltid

  Ambilight vil endre måten du ser TV på for alltid

  Du har skapt et hjem som er mer enn bare et hus, så hvorfor ikke velge en TV som er varm og innbydende også? Philips' unike Ambilight-teknologi gjør skjermen mye bredere – og seeropplevelsen mer oppslukende – ved å projisere en ekstra bred glød fra to sider av TV-skjermen på veggen rundt. Farge, liv og spenning går utover skjermen og inn i stuen og bringer med seg en mer spennende, intens og altoppslukende seeropplevelse.

 • 200Hz PMR for elegante bilder i bevegelse

  200Hz PMR for elegante bilder i bevegelse

  Ingenting slår adrenalinkicket spill, intense sportsopplevelser eller actionfilmer gir. Derfor har denne Philips-TVen 200Hz Perfect Motion Rate slik at du kan glede deg over jevne bilder i bevegelse. For selv om pulsen din kan hoppe, bør bildet du ser på ikke gjøre det.

 • 3D viser deg virkelighetstro bilder som aldri før

  3D viser deg virkelighetstro bilder som aldri før

  Nyt seerkomfort i timevis takket være passiv 3D-teknologi som gir deg 3D med høy kvalitet. Konverter alt 2D-innhold til livlig og feilfri 3D. De stilige og lette 3D-brillene er behagelige å bruke og krever ikke batterier.

 • Smart TV: en helt ny verden å utforske

  Smart TV: en helt ny verden å utforske

  Oppdag en smartere opplevelse som overgår tradisjonell TV. Lei og stream filmer, videoer eller spill fra videobutikker på Internett. Se tidligere sendte TV-programmer fra favorittkanalene dine, og kos deg med et stadig større utvalg av online-apper, som YouTube.

 • MyRemote-appen: den smarte måten å styre TVen på

  MyRemote-appen: den smarte måten å styre TVen på

  Kontroller TV-en fra Philips direkte fra smartenheten. På grunn av MyRemote-appen har det aldri vært enklere å dele innhold fra smartenheten til TV-en (Simply Share) eller være oppdatert, takket være TV-programguiden som gjør at du kan velge programmene du vil se.

 • Wi-Fi Miracast™ – speil smarttelefonskjermen til TVen

  Wi-Fi Miracast™ – speil smarttelefonskjermen til TVen

  Speil det du ser på smartenheten din, og del det med venner og familie på TVen. Du kan speile alt fra bilder til videoer, spill og mye mer fra smarttelefonen og nettbrettet til storskjermen med en enkel kommando.

 • Skype™ fører mennesker sammen (valgfritt kamera)

  Skype™ fører mennesker sammen (valgfritt kamera)

  Gi samtalene en ekstra dimensjon, og del opplevelser med venner og familie, uansett hvor de er. Med Skype™ på TV-en kan du foreta tale- og videosamtaler fra stuen. Du bare kobler det valgfrie Philips TV-kameraet (PTA317) til TV-en og nyter utmerket video- og lydkvalitet mens du sitter i sofaen.

 • Cloud Explorer og Dropbox™: del direkte til den store skjermen

  Cloud Explorer og Dropbox™: del direkte til den store skjermen

  Cloud Explorer gjør deling enkelt ved at du får tilgang til Dropbox™-kontoen via TV-en. Du kan enkelt hente og vise et hvilket som helst innhold som du har lagret på Internett, på TV-skjermen. Hvorfor ikke dele gleden? Du kan ganske enkelt laste opp og vise innhold fra delte Dropbox™-kontoer til venner og familie fra hele verden.

 • MultiRoom-klient – vis direktesendt TV og opptak fra en annen TV

  MultiRoom-klient – vis direktesendt TV og opptak fra en annen TV

  Mangfoldiggjør seeropplevelsen. Opprett et hjemmenettverk slik at du kan se på programmer hvor du vil ved å motta et signal fra serveren på en server-TV fra Philips et annet sted i huset. Når du er tilkoblet, kan du hente digitale TV-sendinger og opptak fra server-TV-en til klient-TV-en uten å legge nye kabler eller bruke penger på flere abonnementer.

 • Rammeløs design: Ingen ramme betyr mer TV å være glad i

  Elegant. Minimalistisk. Diskré. Den rammeløse innfatningen er vakkert utformet av glass med høy kvalitet og har et ultratynt aluminiumslag på kantene, noe som minimerer rammen og maksimerer seeropplevelsen.

 • Pixel Plus HD for vakre bilder du blir glad i

  Ingenting er som å sette seg ned og se på favorittfilmen eller favorittdokumentaren. Enten du streamer på Internett eller viser en DVD gir Philips Pixel Plus HD-motoren et mer realistisk bilde, takket være lysere hvite og mørkere svarte farger.

Se alle spesifikasjoner
 • MyRemote-appen og de relaterte funksjonene varierer etter TV-modell og land, i tillegg til etter smartenhetsmodell og operativsystem. Hvis du vil ha flere detaljer, kan du besøke: www.philips.com/TV.
 • For Smart-TV-apper kan du besøke www.philips.com/TV for å finne ut hvilke tjenester som tilbys i landet ditt.
 • Cloud TV-tilbudet er avhengig av tilgjengeligheten og reguleringene i landet
 • Kompatibilitet krever WiFi MiraCast-sertifisering og Android 4.2 eller senere. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se i dokumentasjonen for enheten.
 • USB-opptak bare for digitale kanaler, opptak kan være begrenset av kopibeskyttelse for kringkasting (CI+). Det kan også forekomme nasjonale restriksjoner og begrenset kanalutvalg.
 • Philips TV-kamera (PTA317) selges separat.
 • Foreldre bør overvåke barnas bruk av 3D og sørge for at de ikke opplever ubehag som nevnt over. Det anbefales at barn under seks år ikke ser i 3D, siden synet deres ikke er fullt utviklet ennå.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.
 • (Philips) bare kompatibel med bestemt Philips-spillerenhet.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i